Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Henk de Winde

Even rusten

Vanmiddag was er heel evn zon op de muur van de garage en een Juffer nam dat onmiddelijk te baat om bij de lagere temperaturen even "bij te tanken".

10 reacties

Joop Reyers 28 August 2009
Echt een heel schitterende plaat! De fijnste details zijn scherp en het maken ervan is meestal al een probleem omdat die dieren bij een gevoel van druk al onmiddelijk op de wieken gaan! Heel erg mooie foto!
Jozien 28 August 2009
Zelden heb ik een dergelijk scherpe foto gezien! Heel vaak geprobeerd dat zelf te maken, maar is me nooit gelukt! Heel wat beter dan al die blote wijven strandfoto's! Maar ja, verschrikkelijk weinig mensen zullen dit zien!
Govert Smoor 28 August 2009
Heel erg juist gezegd Jozien! Deze foto hoort in het archief van Beste Jaarfoto! Daar kan geen blote Hangtiet tegenop! Deze Juffer is van Adel! Gelukkig zijn er nog fotografen die dat willen zien! Hartsikke bedankt Henk!
Ko Ventiel 28 August 2009
Hoe is het nu in Godsnaam mogelijk dat een dergelijke foto na 2 minuten al terzijde wordt geschoven? Is de mensheid dan inderdaad al zo verrot dat ze liever een waardeloze strandlul preferenen boven een foto over Gods schepping? Deze foto moet gewoon een jaar lang het logo zijn van Zeelandnet! Helaas, ook in Zeeland hebben de Heidenen het voor het zeggen! Op naar de volgende KUT.
Johan Goedeleven 28 August 2009
Graag zou ik alle fotografen (ik ben er geen helaas) willen vragen wat meer van dergelijke plaatjes te maken! Dit is voor mij echt een PLAATJE! Waarom zijn er zo weinig van dit soort fotografen?
Theo Van Hoeve 28 August 2009
Dit vind ik een onwaarschijnlijk mooie plaat! Nooit heb ik in mijn leven de mogelijkheid gehad een dergelijke plaat te maken en ben stinkend jaloers op de maker! Wat ik niet begrijp is, dat hij (of zij) de foto wil plaatsen op deze website. Dit is duidelijk iets voor Nuts, niet voor mensen met inhoud! Maar goed, ik ben blij dat de maker er blijkbaar anders over dacht!
Rian W 28 August 2009
Henk ik bedank u hartelijk dat u deze hele MOOIE plaat wel op deze site gezet hebt, dan kunnen de "echte fotografen"laten zien hoe waardeloos hun commentaar is. Mensen jullie zouden misschien ook waardevol commentaar onder de andere foto's kunnen plaatsen!! Opbouwende kritiek, kunnen vele beginners, waaronder ikzelf wel gebruiken. henk nogmaals ik vind dit een hele mooie foto, dank je wel. Ik zou hem graag eens maken, zie ze wel vaak vliegen, maar daar blijft het dna ook bij. Maar er is hoop met vr. gr.
Henk de Winde 28 August 2009
Dit soort foto's zijn grotendeels een kwestie van geluk Rian. Natuurlijk ook om je heen kijken, maar toch.... Commentaar is soms zelfs pijnlijk en meestal waardeloos. Ik plaats dan ook zeer zelden een foto hoewel ik er per week toch zo'n 200-a 500 maak. Niet dat ik bang ben voor kritiek, integendeel, want opbouwende is altijd iets om van te leren. Hier leer ik echt heel weinig! Ik hopop echt dat je binnenkort een dergelijke plaat kunt maken! Het is er nu de tijd voor en kijk vooral op lichte plaatsen als er weinig zon is! Heel veel succes gewenst en ik zie het resultaat in spanning af! Henk
Henk de Winde 28 August 2009
Theo, ik kan je commentaar heel goed begrijpen. 99% van wie dit leest zal niet zien wat hij/zij ziet. Toch heb ik de foto geplaatst omdat ik iedereen de kans wil geven te zien hoe mooi het leven is. Want laten we eerlijk zijn: is dit niet 1000 keer mooier dan die uitgezakte tieten op een vet, liggend lichaam in het zand? Helaas zal ik hiermee toch weinig ogen openen dus ben ik bang dat je gelijk zult hebben!
Psych 29 August 2009
Leven en laten leven..... bizonder mooie foto, das waar maar die zijn er meer. Men moet echter niet overdrijven en sommige commentaren zijn zeer duidelijk voer voor onze beroepsgroep.