Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
P Vergouwe

En maar grazen 2

5 reacties

Jeroen 23 August 2009
Ik weet nog steeds niet of jij de "commentaar Piet" bent, maar als dat zo is, dan zou ik deze foto nog even door de Photoshop halen om die giga overbelichting eruit te halen.
Joze 23 August 2009
helemaal mee eens
Piet 23 August 2009
Je hebt het geraden, ik ben de commentaar piet. Ik kan redelijk met woorden uit de voeten, maar met Photoshop veel minder. Ik zou het op prijs stellen, als je hetgeen je voorstelt, voor me zou willen doen. En dan graag met de stap voor stap bewerking, want mijn kennis van de geheimen van de PC, zowel als Photoshop is ook mondjesmaat. Alvast bedankt, ook voor je commentaar.
Jeroen 23 August 2009
Op zich niet zo heel moeilijk om de plaat nog wat op te poetsen, tenzij het een JPEGje is. Als het jpeg is, dan kun je de controle over onder-en/of overbelichting regelen met " levels" houdt de ALT-knop ingedrukt, zet de cursor op de pijltjes en ga schuiven. Als je in RAW kan fotograferen, dan kan ik je dat alleen maar aanraden, moet je alleen wel Adobe photoshop CS 2,3 of 4 hebben. Een paar stopjes ernaast zitten is dan niet direct een mislukte foto. Succes
Piet 23 August 2009
Het is een JPEGje. Heb nog niet in RAW gefotografeerd. Moet ik misschien eens proberen. Maar het overbelichte deel zit voornamelijk in de linkerbovenhoek. Eigenlijk had ik verwacht, dat je met lagen zou werken. In ieder geval bedankt voor de uitleg.