Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
spykie

Mijn Zoontje

10 reacties

Miranda 22 augustus 2009
Wat een scheetje zeg! Ik hoop niet dat je hem laat vuurvreten.
Piet 22 augustus 2009
Mooi jochie. Beetje te krap in beeld, (oortjes en kruin), en voor zo'n jong kind vind ik de kleur wat te koel
jacco 22 augustus 2009
hey piet laat eens zelf wat foto's van je zien je heb wel op iedereen wel commentaar is niet de eerste keer dat je iemand afzeikt je moet gewoon is naar de foto kijken en niet alleen het commentaar geven wat er mis mee is
Joze 22 augustus 2009
groot gelijk prima foto
Piet 22 augustus 2009
Je latere commentaren op mijn commentaar gelezen hebbende, is er eigenlijk maar 1 conclusie mogelijk; sommige personen verwachten alleen maar applaus. Zo gauw er een opmerking; nog geeneens een aanmerking, wordt gemaakt, zitten ze op de kast. En als je mijn foto's wilt zien, dan tik je in het zoekvakje rechtsboven "vergouwe' in, Er komen er dan zo'n 800 voorbij. En, als je niet tegen tips kunt, omdat je denkt, dat je het allemaal al weet, kun je beter geen foto's op het intenet zetten. Ik ben nog mild, geef alleen maar tips.
Els 22 augustus 2009
Prachtventje!
Elvira Taelman 22 augustus 2009
Prachtig kind en een prachtige foto.
jacco wattel 22 augustus 2009
zeg piet nu heb ik je ff naar je foto's beken 54 pagina's als ik het goed heb maar jij geeft wel commentaar op mijn potret foto en andere, maar zelf heb je er geen. Alleen maar een paar wolkjes en landschap foto's. Ik zou je eens voorstellen je foto's eens is op zoom.nl zetten dan ben ik benieuwd wat voor commentaar je dan krijg. En een tip voor jou kraak niet iedere foto af kijk eens naar een foto en zie de mogelijkheden erin.
Piet 22 augustus 2009
Voor Jacco. Ik kraak geen foto af. Ik geef alleen tips hoe ze beter kunnen worden. Wat dat betreft heeft Otto je al ingelicht. Je kunt zelf kiezen, of je mijn tips opvolgt of niet. Als je vind, dat ik ongelijk heb, kun je dat gewoon, beschaafd, melden, liefst met reden waarom.. De mogelijkheden wat de foto van je mooie zoontje betreft, heb ik duidelijk uitgelegd. Als je vind, dat ik er naast zit. kun je gewoon melden dat de bedoelde foto precies zo is als je hem wilde hebben. Als dat zo is, vind ik het prima, al hoef ik het dan niet mooi te vinden. En wat je tip betreft, om de mogelijkheden in foto's te zien, daarover zijn we het grondig eens; die mogelijkheden geef ik dus voortdurend aan, zoals bij deze foto. Mijn foto's staan niet op Zoom, maar wel op diverse andere sites.
Jessica 01 november 2009
Als er kritiek op een foto komt, blijkt hij alleen maar interessant te zijn, anders zou iedereen er over zwijgen.

Trefwoorden
mijn zoontje