Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 18
Otto Vosveld

nog een detail....

9 reacties

Ada 17 August 2009
Een leuke serie Otto!
Annemarie 17 August 2009
Rommel Otto!
Cor S 17 August 2009
Tja, smaken verschillen maar ben toch geneigd Annemarie te volgen.
Eddy Kroes 17 August 2009
Een kinderkruiwagen Otto,ook al is het zogenaamd rommel.
piet de lieger 17 August 2009
wat is mooi??vult toch, en ze kijken er naar,doe je het voor he
Dick 18 August 2009
Als ik dit zie, mis ik Ruitje heel erg !
Ben uit Nieuw buinen 22 August 2009
Misschien beledig ik wel mensen met bovenstaande negatieve reactie, maar deze foto,s zijn harstikke leuk. Eens wat anders om van zulke simpele voorwerpen toch wat leuks neer te zetten. Vooral mee doorgaan Otto. De een vind het mooi en de ander niks aan. Nou en.
Otto Vosveld 22 August 2009
Allemaal bedankt voor de reacties, ook voor de negatieve.... Inderdaad, smaken verschillen nu eenmaal. Ik vind het leuk om zo gevarieerd mogelijk te fotograferen en dan kom ik ook dit soort onderwerpen tegen. Het hoeven immers niet altijd natuur- of zee-, of zonfoto's te zijn, dat is het leuke van deze fotosite. Wat mij betreft..... zo gevarieerd mogelijk !
Dick 22 August 2009
Nu kun je wel gevarieerd willen fotograferen maar je moet er wel oog voor hebben. Ik heb niet voor niets verwezen naar Ruitje, die had dat wel. Zomaar lukraak op de knop drukken zonder oog voor compositie, scherptediepte e.d. levert de terechte reactie van Annemarie op. Een klein beetje nadenken bij de opname zelf en zeker ook wat je dan nog wilt plaatsen lijkt me niet verkeerd.