Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
ria van felius

't Vrijpoortje

7 reacties

Ruitje 29 juli 2009
Dibbuikige man alleen was ook wel leuk geweest. Had willen zeggen en die lelijk kijkende vrouw in het midden maar ja zeg dat gewoon niet voor je weet heb je weer iemand beledigt en moet je weer matten de volgende keer of sta je met 4 lekke banden of krijg je een glas bier in je nek of moet je een date doen met de lelijk kijkende vrouw. Maar zou gekozen hebben voor de lelijk kijkende vrouw die getrouwd was met de dikbuikende man. Zijn mooie poortjes met brilwinkel van Bergmans stond vroeger zo'n oud vrouwtje van over de 100 in als ik me goed herinner.
ria 29 juli 2009
Dat word ik later ook zo'n oud vrouwtje van over de honderd en dan plaats ik hier nog steeds foto's :-)
Ruitje 29 juli 2009
Blijf die lelijk kijkende vrouw toch intrigerend vinden moeten belgen zijn dan wel vlamingen of op minst afkomstig uit zeeuws-vlaanderen. En heb ik gezegd dat ze bij elkaar horen mijn empathisch vermogen is sterk en groot.
j'f 30 juli 2009
mooi poortje. en ik zou jullie buikje wel een willen zien.
j;f 30 juli 2009
eens
Piet 30 juli 2009
Eerst over de foto, leuk en maakt kennelijk nog al wat los. En Ruitje houd mooie, nogal eens onsamenhangende, vaak grappige, verhalen, maar hij moet natuurlijk NIET discrimineren. Wat die lelijk kijkende vrouw betreft; misschien voelt ze zich betrapt, omdat ze eerst heel ergens anders heen zou gaan.
Ruitje 30 juli 2009
Discrimineren is uitsluiten of onderscheid maken. Ruitje ziet alleen een echtpaar uit Vlaanderen waarbij de madam lelijk kijkt. Geen discriminatie hoor en trouwens zo dik is dikbuikig man ook weer niet is meer een ontspannen houding waarbij buikspieren langer worden.

Trefwoorden
zierikzee vrijpoortje