Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
ria van felius

Mijn hondje en ik.

Ik heb net een paar foto's uit Brielle geplaatst, natuurlijk weet ik wel dat dat niet in Zeeland ligt als rasechte Zeeuw zijnde. Ik wist niet dat hier alleen foto's uit Zeeland geplaatst mochten worden.... De mail om ze te verwijderen is al de deur uit, met dank aan meneer/mevrouw Mijnsbergen. Deze foto heeft mijn zwager gemaakt met mijn toestel, ik hoop dat dat wel mag....

16 reacties

Piet 29 juli 2009
En wie maakt uit, dat er geen foto's van buiten zeeland geplaatst mogen worden? Wij zelf toch?Nij zus ging op vakantie naar Nieuw zeeland, zelf was ik diverse keren op het eiland zeeland in Denemarken. Goed, je schrijft het dan wel iets anders, maar wat zou dat? De rubriek heeft gewoon een verkeerde naam. Waarom zouden we ons dergelijke beperkingen laten opleggen?
Miranda 29 juli 2009
Jammer dat je de foto's laat verwijderen, Ria. Er staat nergens dat je geen foto's van buiten zeeland mag plaatsen. Jouw foto's staan ook nog eens onder het kopje zomer. Het is toch overal wel eens zomer? En dan hebben we hier ook nog een rubriek: vakantie. Of zou je dan alleen maar foto's van je vakantie in Zeeland mogen plaatsen? Ik denk dat mev/dhr Mijnsbergen dat zelf niet helemaal goed begrepen heeft.
Miranda 29 juli 2009
Trouwens leuk om eens een gezicht bij een naam te zien. Ik hoop dat je in de toekomst ook gewoon al je foto's blijft plaatsen. Ook die van buiten Zeeland
Adri Joosse 29 juli 2009
Strikt genomen zijn foto's van buiten Zeeland niet voor "Zeeland op foto" bedoeld natuurlijk. Ik heb inmiddels op deze site al zoveel foto's gezien die weinig met Zeeland te maken hebben, dat ik er van uitga, dat het klaarblijkelijk ook geen bezwaar is. Wel zou het dan verstandig zijn de naam te veranderen. Iets voor een prijsvraagje ? Wie bedenkt een goede naam ?
Johan 29 juli 2009
Dus jij vind wel dat foto's geplaatst in het kopje vakantie alleen van vakantie in Zeeland mogen zijn, Adri?
RoRa 29 juli 2009
"Zeeuwen fotograferen" ?
Adri Joosse 29 juli 2009
Johan, Volgens mij laat de titel "Zeeland op foto" geen foto's toe van onderwerpen buiten Zeeland. Als de bedenker van deze titel iets anders bedoelt dan er staat, dan kunnen er ook andere foto's worden geplaatst. Vandaar dat het misschien goed is een andere titel voor deze fotosite te bedenken. De suggestie van RoRa is een aanzet, maar sluit tevens alle niet Zeeuwse fotofgrafen uit !
Sven 29 juli 2009
Rare discussie wordt hier gevoerd. What`s in a name, het gaat hier toch om het plaatje en niet de plaats?
Ruitje 29 juli 2009
Ruitje vind hond mooi en zou Ria toch echt geen 42 hebben gegeven. Zeeuwse lucht doet mensen goed wijntje ook rondje doet de rest.
ria 29 juli 2009
Hahahahaha :-D
ria 29 juli 2009
@Het heet hier, "Zeeland op foto" dat zegt toch genoeg. Ik twijfelde ook vanmorgen hoor, toen ik ze plaatste, maar ook ik zie zoveel anders voorbij komen dat ik het toch deed. Best goed dat er eens over gepraat wordt en misschien eens wat duidelijkheid komt.
ria 29 juli 2009
@Sven dus..
Vanessa 29 juli 2009
Zal ik me ook even in deze discussie mengen. Zeeland op foto word veel te letterlijk genomen, ik vind de suggestie van RoRa ook een goeie. Ik heb al vaak mooie foto´s gezien, waar dan het commentaar op kwam...LIGT DAT IN ZEELAND. Heel flauw. het gaat om de foto, waar hij dan ook gemaakt is. Niemand kan toch met zekerheid vertellen of al die insecten in Zeeland zijn gemaakt. En waar hebben we inderdaad al die rubrieken dan voor. Blijf vooral je foto´s plaatsen, waar ze dan ook gemaakt zijn, Ria!
Ruitje 29 juli 2009
Maak ook wel foto's buiten Zeeland alleen ik plaats deze niet hier. Ben nogal strikt in dit soort dingen. Stop voor rood en rijd niet harder dan de borden aangeven. Regels zijn regels en wat zijn we zonder en regels. Maar voor de goede orde historisch was Zeeland ooit groter wat nu de Zuid-Hollandse eilanden zijn behoorde ooit tot het bestuursgebied van Zeeland een kabeljouwse twist en Beierse invloed deed de hollandse inmenging toenemen en een vervreemding gelden. Alleen van wie is de aarde van niemand toch. Doe gewoon en maak en publiceer de dingen die je boeit en leuk vind regels zolang je niemand beledigt en iedereen in waarde laat. Grenzen zijn er niet en als er zijn worden ze gebroken. Liefde kent grenzen en overstijgt ras, land en afkomst.
Ada 29 juli 2009
Leuk!
Ruitje op herhaling 29 juli 2009
Maak ook wel foto's buiten Zeeland alleen ik plaats deze niet hier. Ben nogal strikt in dit soort dingen. Stop voor rood en rijd niet harder dan de borden aangeven. Regels zijn regels en wat zijn we zonder en regels. Maar voor de goede orde historisch was Zeeland ooit groter. Wat nu de Zuid-Hollandse eilanden zijn behoorde ooit tot het bestuursgebied van Zeeland een kabeljauwse twist en Beierse invloed deed de hollandse inmenging toenemen en een vervreemding gelden. Alleen van wie is nu de aarde van niemand toch. Doe gewoon en maak en publiceer de dingen die je boeit en leuk vindt regels zolang je niemand beledigt en iedereen in zijn/haarwaarde laat. Grenzen zijn er niet en als ze er zijn worden ze gebroken. Liefde kent geen grenzen en overstijgt ras, land en afkomst

Trefwoorden
ria simba