Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
[email protected]

vlas

Zie je, Agnes? Dezelfde plek. We wonen hier toch prachtig he?

10 reacties

Vlaslover. 27 juli 2009
Hoe mooi!!! Je ziet dit bijna niet meer. Zeeuws-Vlaanderen?
Miranda 27 juli 2009
Ja, bij Terneuzen. Ik heb begrepen dat de stichting voor het zeeuwse landschap of zeeuws vlaamse landschap dit doet. Het vlas op schoven zetten dus. Maar helemaal zeker weet ik dat niet.
Eddy Kroes 27 juli 2009
Een prachtig stukje van Ambachts vlijt.
agnes 27 juli 2009
Miranda hoe krijg je, jou foto op mijn fotosite,het is een mooie foto,maar ik heb hem toch liever niet op mijn fotosite,kun je hem er ook afhalen,bij voorbaat dank
Miranda 27 juli 2009
Agnes, ik weet echt niet wat je bedoeld? Op welke site staat hij dan? Ik heb hem alleen hier geplaatst en zoals je ziet onder mijn eigen naam. Bedoel je jou site hier op zeelandnet of heb je een eigen site? Mocht dat zo zijn dan zou ik echt niet weten hoe mijn foto er op komt en ik zou ook niet weten hoe ik hem er af moet halen. Ik hoop erachter te komen wat er aan de hand is.
agnes 28 juli 2009
Miranda,hij staat op mijn site hier bij zeelandnet,waar al je eigen foto's opstaan,en daar sta jij ineens tussen,ik heb aan zeelandnet gevraagd of ze je foto bij mij eraf willen halen.
Miranda 28 juli 2009
Het spijt me Agnes. Maar mijn foto staat NIET op jouw fotosite. Het ligt eraan hoe jij naar je site gaat denk ik. Als je bij:zoek een foto, jou naam in tikt dan zal je mijn foto ook zien ja. Dat komt omdat ik bij: over deze foto, jouw naam gebruik omdat ik jou iets wilde zeggen. Maar als je gewoon op jouw naam onder een foto klikt zal je zien dat je mijn foto nergens terug vindt op jou site. Je zit dan namelijk pas echt op jou site. Als je via zoeken gaat krijg je ALLE foto's waar jou naam of een deel daarvan gebruikt is. Het is dus gewoon een misverstand. Ik hoop niet dat ze mijn foto nu helemaal weg halen.
Miranda 28 juli 2009
sowieso is het handiger om je naam onder een foto aan te klikken. Mocht er nog een Agnes foto's gaan plaatsen dan krijg je die ook allemaal als je via zoeken gaat. Als je je naam aanklikt krijg je alleen maar foto's waar jij voor ingelogd hebt.
agnes 28 juli 2009
Ik heb het uitgeprobeerd en je hebt gelijk sorry Miranda.
Miranda 28 juli 2009
Geen probleem, Agnes. Ik ben blij dat het nu opgelost is.