Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 16
Angel.

zonsondergang

9 reacties

jacco wattel 26 juli 2009
Een hele mooie foto, een heel klein puntje dat hij niet zo scherp is maar voor de rest goed gezien!!!
j.koster 26 juli 2009
Gods natuur is wonderbaar!
ineke 26 juli 2009
Héél erg mooi!!!!
Elvira Taelman 26 juli 2009
Heel erg mooi
Adri Joosse 27 juli 2009
Mooi, maar geen natuurlijke kleuren !
Miranda 27 juli 2009
Als je een zonsondergang fotografeert kunnen de kleuren er echt wel zo op staan hoor Adri. Als er niet aan gesleuteld is is het dus natuurlijk. Ik vind de foto prachtig. Doet meer denken aan een algehele ondergang dan aan een zonsondergang. Dreigend!
jopie 27 juli 2009
ik ben het met Adri eens ,er van afgezien of je het mooi vindt ,als Miranda denkt dat dit de originele toestand van de foto is heeft ze nog heel wat te leren want het is nogal duidelijk dat hij behoorlijk flink bewerkt is.
Angel 27 juli 2009
Foto is gemaakt met de functie zonsondergang en daarna de donkere kleuren een heel klein beetje donkerder gemaakt. Het was een heel dreigende lucht met een flinke onweersbui die daarboven die prachtige zon hing.
Piet 27 juli 2009
Laten we de discussie nog maar even aanwakkeren. Ik geloof Angel op zijn woord. Als je die genoemde functie gebruikt, wordt de lichtmeter ahw. al gefopt en belicht krapper. Resultaat een donkerder foto. En waarom zou je alles zo moeten laten zien, zoals het was? Als je uitgaat, tut je je toch ook op. Bovendien is het een misvatting, dat de camera alles zo ziet, zoals jij het ziet. Zeker bij sterke contrasten is dat zelden het geval. En, bewerkt of niet, ik vind het een erg mooie foto.