Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 35
MarceldR

VruchtBeginsel

Vruchtbeginsel

7 reacties

Roger den Haan 16 juli 2009
Hele mooie macro, ruitje. Goed van het licht gebruik gemaakt. Heb jij ook een eigen site met jouw foto`s? En ik zou ook wel willen weten wat voor uitrusting je gebruikt. Gr. [email protected]
Ruitje 16 juli 2009
@Roger, Nee heb geen site. Alle foto's wis ik aan het einde van de dag. Bewaar geen foto's heb ook geen archief. Alles foto's zijn vers. Probeer iedere dag 1 foto te nemen. De camera is een Sony pocket camera dus geen lenzen of zoiets. Fotograveer nu 2 jaar. Camera is gek genoeg op zijn retour is gewoon op lens zit vol met stofjes door slecht gebruik. Vorige week heb ik mijn camera en netbook in een tas gedaan met een flesje water wat leeg liep is ook niet goed voor de camera. Ben nu een beetje aan expirimenteren met de P stand van de camera krijg de indruk dat deze handmatige stand scherpere foto's geeft. Zou graag een macro willen vrees dat ik dan de hele dag beestjes kiek en daarom doe ik het maar niet. Is ook een beetje duur geloof ik macro en met mijn onhandigheid is het snel afgelopen met de hobby. Heb nu een aantal keren de camera laten vallen of vergeten mee te nemen. Als ik een echte fotograaf zie dan verberg uit schaamte mijn toestel. Mensen zijn het leukste onderwerp alleen dat doe ik te weinig.
Els 16 juli 2009
Grappig om te lezen, Ruitje, alleen jammer dat je je foto's niet bewaard.. ze zijn echt heel origineel!
Ruitje 16 juli 2009
@Els. Krijg daar veel commentaar op; op het niet bewaren van foto's; maar het stimmuleert juist de drang om iets nieuws te verzinnen. Nou ja ik grijp elke keer terug op maar een paar thema's schoenen, ruitjes en diertjes meer is er ook niet. Zijn wel foto's waarvan ik spijt heb dat ik ze niet meer heb maar dat ligt meer in de persoonlijke sfeer. Denk wel dat een thema kiezen een goed idee is de meeste foto's van inzenders gaan van links naar rechts een lijn zit er vaak niet in. Mijn thema ijzer vond ik zelf heel mooi om te maken alleen het sloeg helemaal niet aan. En verder probeer ik altijd een ritme van klanken te zoeken. De foto's zijn vaak ondermaats dan weet ik ook wel belichting is vaak niet in orde en bewerken daar heb ik vaak geen zin in. Zie wel eens echte foto's en dan denk ja zo kan het ook. Alleen aan alles zit een grens en om uren met een foto bezig te zijn daar heb ik geen geduld voor.
Cor v Bendegem 17 juli 2009
Ruitje sloeg ze op, deelde ze met de wereld. Maar keek er niet meer naar om en begon aan iets nieuws. Elke keer weer is Ruitje een voorbeeld voor velen. Ruitje wat je maakt met minmaal...... is geniaal.
Anneke Bakx 17 juli 2009
Je filosofische benadering van het fotograferen is wellicht ook je aanpak van het leven en daar zit veel in..! Vandaar dat je inspirerend werkt!!
Els 17 juli 2009
Dank je wel voor je reaktie, Ruitje! Je hebt een geweldige gave om de gewone dingen om je heen te laten zien op een hele creatieve en originele manier! Hoe je het doet met je gewone cameraatje, zonder poespas, maakt het allemaal nog veel leuker! Ik heb er heel veel bewondering voor , Ruitje , en ik hoop dat wel nog lang door jouw lenzen mee kunnen kijken.. het is elke keer weer een verassing!!!