Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 44
IngridB

Schouwse mannen

6 reacties

Ina 14 juli 2009
Dit is heel mooi zo met die silhouetten tegen de rode avondlucht. 5 sterren heb ik je gegeven maar iemand stemt dit zo weer naar beneden binnen enkele seconden. Heeft zeker niks anders te doen dan de hele dag sterren naar beneden te stemmen
IngridB 14 juli 2009
ach,wat maakt het uit!!Ik geloof dat het overal hetzelfde is hoor!!Ik zit ook nog op een andere fotosite en daar gaat het al precies eender,t is de mens zn aard waarschijnlijk!!Ik heb er maar een beetje mee te doen,ik doe liever iets positiefs!!:)))
Ina 14 juli 2009
Had het zomaar eens even uitgeprobeerd bij enkele nieuwe foto's, binnen enkele seconden was het al naar beneden gestemd. Ach ik denk dat de reacties belangrijker zijn! En je maakt gewoon hartstikke mooie foto's!
Piet 14 juli 2009
Dat hele sterrensysteem is kennelijk zo corrupt als wat. Ik doe er niet aan mee. Heel zelden geef ik maar punten. Reacties zetten meer zoden aan de dijk. Deze foto vind ik ook erg mooi, maar ik heb de indruk, dat ie nogal scheef staat. Hoeft niet, maar ook de stand van de mannen wijst in die richting.
j;f 26 juli 2009
mooi.en schouwse mannen zijn stoer.en punten.??????????
marianne 09 augustus 2009
ook van mij de 5 sterren

Trefwoorden
schouwen-duiveland