Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 18
-mari-

Zijn het geen schatjes??

10 reacties

Ina 13 juli 2009
Uuuh.... het ziet er niet zo schattig uit, zijn het geen vriendjes van elkaar?
Rian W 13 juli 2009
Ze hebbe nheerlijk gespeeld, heb een paar foto's gemaakt en dit is raar , want ze waren hartstikke lief voor elkaar....dus het waarom?? Joost mag het weten, ze zijn hartstike lief tegen elkaar geweest , maar kenen elkaar halemaal niet. ze kwamen elkaar tegen
Ina 13 juli 2009
Vreemd, zo ziet het er erg heftig uit hoor. Maar om eerlijk te zijn ziet de kleinste er afschrikwekkender uit als de grote. Welke is van jou? Toch een leuke foto!
Eddy Kroes 13 juli 2009
Mooi actie foto,waar ik niet tussen wil zitten.
Rian W 13 juli 2009
De grote is van mijn dochter ,de kleine van een mevr. die ik tegen kwam in het bos, en de kene kon gewoon in de oren en nek van de grote hangen ,ze waren hartstikke lief voor elkaar... zit geen kwaad in de grote, en als ik het vanmogen goed bekeken heb ,ook niet in de kleine hoor!! dank je voor de complimenten!!
todo 13 juli 2009
Het in de oren en nek hangen van de kleine bij de grote heeft toch ergens een beetje pijn veroorzaakt denk ik want dit lijkt me geen spelen meer.(of ze moeten toneelschool hebben gehad)
Rian W 13 juli 2009
Nou ik kan u verzekeren dat dat absoluut niet het geval is,want dan zou die grote allang het hazepad gekzen hebben, ze hebben daarna nog zeker een kwartier verder gespeeld( na de foto bedoel ik)
Ronald Z . ( Fotografiezeeland-hyve) 14 juli 2009
Ja ze zijn echt lief Hi hi
IngridB 14 juli 2009
Aiii!!!!!Ben blij met mn katten!!:))
. 18 juli 2009
Best wel eigenlijk, ik ken genoeg honden en zo ''spelen'' ze soms nou eenmaal, toffe foto in ieder geval. :)