Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
ijspelder

blik in de natuur

Zomaar een collage, uit ergernis gemaakt. [email protected]

11 reacties

Jolanda 29 June 2009
ja; het is verschrikkelijk al die troep op straat! Wel drinken, maar opruimen dat is vies?!?!
Jolanda 29 June 2009
kan zo gebruikt worden voor een aandachts-reclame-campagne
ijspelder 29 June 2009
als je wilt stuur ik hem naar je toe. Mailtje naar [email protected]
joopf 30 June 2009
En de ouders doen niets!!!!!!
Tim 30 June 2009
Goede aandacht gevraagd!!
Anneke Bakx 30 June 2009
Deze collage is bijzonder goed en een poster waard, mede ook door de belangrijke tekst. Probeer bij een reclamebureau of SIRE of Postbus 51 of ze interesse hebben!!
Rian 30 June 2009
echt opsturen, ik vind hem sterk niet normaal. echt neem even die moeite en als ze hem niet gebruiken zijn ze **** nou jadat zal ik maar niet opschrijven hier!! Waardevol. mag ik ook vragen in welk programma je die collage maakt?
jan@ 30 June 2009
sterk!!of het helpt is de vraag zelfs als er een afvalbak staat ligt de de troep er naast ,alle moeite is sommige lieden teveel ,wat mij steeds verbaasd is dat men wel bereid is veel moeite te doen om die troep naar de vreemdste plaatsen mee te sleuren ,maar dat men het dan leeg en zo goed als geen gewicht niet mee terug kan nemen om het te deponeren waar het hoort. Zouden deze mensen thuis ook het lege blikje over hun schouder op de vloer gooien als ze wat gedronken hebben ?Het is geen gezicht die troep overal waar je kijkt nog afgezien van de milieuschade die men zo veroorzaakt.
ijspelder 30 June 2009
Rian, ik heb het simpel gehouden en de poster in MS-Word gemaakt, daarna naar paint gekopieerd om er een jpg van te kunnen maken. Alle anderen bedankt voor de reactie, waar ik nu benieuwd naar ben is of ik jullie zover heb gekregen dat je daadwerkelijk een blikje opraapt als je dit in de natuur tegenkomt. Of het echt gaat helpen, we zullen het waarschijnlijk nooit weten, maar niet geschoten is altijd mis. Wellicht kunnen jullie de poster printen en op (lagere)scholen ophangen, wie weet voeden we dan een generatie op die zuiniger op de natuur is. Overigens heb ik 2 weken geleden naar aanleiding van deze poster een interview op Omroep Zeelandn gegeven. Naar aanleiding van dat interview is mij gevraagd op de Kunst en Natuurroute in Wemeldinge wat foto's van de vervuiling op te hangen. De Bevelanden heeft er vorige week ook nog een artikel aan besteedt. het leeft dus wel.
Miranda 30 June 2009
IJZERsterk! heeeele sterke tekst! @ joopf: sommige ouders doen wel wat hoor. Maar ik denk dat veel ouders het slechte voorbeeld geven en zelf makkelijk wat in de natuur gooien.
Anneke Bakx 01 July 2009
Ja, mij heb je: ik raap het op! Veel succes met de campagne..! Ik zal kijken wat ik verder kan doen!