Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 33
MarceldR

Kiek

Kiek dan rare man zeg

16 reacties

Angel 07 juni 2009
Rare katten ook, Ruitje !! Wel een super foto
Els 07 juni 2009
deze is echt leuk!
mooi 07 juni 2009
gave katten
sanne 07 juni 2009
BAH....wat een smerige beesten.... Wel een goeie foto!!!!!!
Roos 07 juni 2009
Bah, mijn oma heeft nog minder vellen en drellen dan deze ET katten.
Annelies 07 juni 2009
Oei, ze zijn vast vriendelijker dan ze lijken. Bijzondere foto!
Miranda 07 juni 2009
Heey dit zijn de katten van me schoonzusje,,,,, Ze heten Blote Betty en Kale Katinka,,,,,en dan hebben ze er nog 1 die heet Gladde Gerrit.....
Miranda 07 juni 2009
Ow ja ze zijn heel lief !!
Ruitje 07 juni 2009
@Miranda Zijn erg leuke katten ze zitten op 2 meter hoogte en zijn bijzonder expressief. Jammer van die ruit die er tussen zit. Vind ze heel erg mooi vooral die oogopslag en die uitdrukking. Zijn haarloze katten net als ruitje trouwens wellicht vandaar de aantrekkingskracht. De namen van de katten zijn hilarisch. Doe de complimenten aan je zus zijn uitzonderlijk goed verzorgde katten en in eminente conditie om trots op te zijn.
Liselotte 07 juni 2009
Ook ik hou totaal niet van dit soort katten, maar moest erg lachen om de zeer grappige namen, haha! Ook gladde Gerrit is hilarisch. ;-)
miranda 07 juni 2009
RUITJE,,,,,,,,Heey heb je zelf ook zo'n kat,,,,,,,, dit zijn zoals ik zei twee dames en dan hebben ze ook nog een heer die is echt gaaf van kleur,,,,,,,,,,als je aanbeld mag je vast wel foto's maken zonder het raam ertussen hoor !!
Ruitje 07 juni 2009
Nee jammer genoeg niet heb ik zo'n kat. Gladde Gerrit, Blote Betty en Kale Katinka is bijzonder leuk gevonden. Het ritme van letters doet je al glimlachen. Is een mooie omgeving waar ze vertoeven.
leen 07 juni 2009
ik lig krom als ik van die namen las ! maar ruitje pracht van een foto hoor!
Lou-anna 07 juni 2009
Gave foto, schitterende katten. Zijn mooi van lelijkheid, en erg lief.
Anita 08 juni 2009
Leuk om m'n eigen fotogenieke Sphinxdames op zeelandnet te zien. Het zijn schatten! Zeer aanhankelijk, lief, speels, sociaal en intelligent. Ook mooi voor de liefhebber om de anatomie en spiergroepen te bekijken als ze in beweging zijn. Wij hoeven in ieder geval nooit harige katten meer. En..... zeer handig bij allergie en zwarte kleding. Ook vlooien is geen punt meer. Jammer dat de jongeheer Gladde Gerrit er net niet bij zit op het plaatje, dan was de familie compleet.
Ruitje 08 juni 2009
@Anita zet ze wel een x beter op de plaat. Verdienen het hoor zijn mooie goed verzorgde katten. Liep er vaak langs en als ik er niet langs liep dan maakte ik altijd een omweg om er wel langs te gaan en ze te zien. Begin de wandeling altijd langs de Sfinxen anders is de dag niet goed begonnen. Ze bezorgen mij in ieder geval veel plezier.

Trefwoorden
man rare