Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
Fred.

Dat watertje bij de Nolledijk Vlissingen

Dat watertje is wat u wel eens ziet bij het Windorgel in Vlissingen. En ik heb daar een Miniatuur van gemaakt. Hartelijke groeten van Fred van Gils.

15 reacties

rdebuijzer 9 maanden geleden
slaat nergens op.........
Fred. 9 maanden geleden
Hallo R de Buijzer, Als ik het nou maar leuk vind dan is het goed hè! Hartelijke groeten van Fred van Gils.
Bertie. 9 maanden geleden
Wat een creativiteit, weer heel leuk gedaan:-))) Hier ben je denk ik ook wel even mee bezig.
Fred. 9 maanden geleden
Hallo Bertie, Bedankt. ja want dan past dit niet of dat en moet ik weer verder zoeken en daar gaat ook veel tijd in zitten. Maar het is leuk om te doen hoor. Hartelijke groeten van Fred van Gils.
tiscrea © 9 maanden geleden
Da's weer leuk bijelkaar gefröbeld. Daar kun je je best een dag of wat vermaken. Ben benieuwd waar we de volgende keer belanden :-) - tiscrea ©
Fred. 9 maanden geleden
Hallo tiscrea, Sorry ik kan niet zo'n Copyright Symbol typen. Bedankt. Ja het is altijd een leuk plekje daar. Het plaatje komt er aan hoor haha. Hartelijke groeten van Fred van Gils.
tiscrea © 9 maanden geleden
Regelmatig wordt het ©-teken (rechteralt en c tegelijkertijd) op deze site niet goed weergegeven of verdwijnt de hele naam gewoon. Vandaar dat ik het er even bij had gezet in de reactie :-) Ik ga mijn tas alvast pakken voor het volgende uitje ;-)
Fred. 9 maanden geleden
Hallo tiscrea©, Oké nu snap ik het. Plezierig uitje. En voorzichtig hè. Anderhalve meter afstand. Hartelijke groeten van Fred van Gils.
Aceb 9 maanden geleden
Leuk gedaan, maar helaas experimenteren en bewerken van foto's, wordt kennelijk niet op prijs gesteld. Waarschijnlijk uit afgunst. Als het in een dure camera zit mag het wel, met een fotoprog niet. Deed het in het verleden ook graag. Als ze nog te zien zijn staan ze onder Aboucher. Gewoon doorgaan, Compliment!!
Aceb 9 maanden geleden
Nog andere van m'n bewerkte foto's........... J.A. Tisum.
Fred. 9 maanden geleden
Hallo Aceb, Bedankt. Ach ja dan kijken ze toch niet haha. Het is een vrij land hoor. En iedereen mag zijn/haar mening geven en dat respecteer ik dan ook. Ja ik zag de: Bij in glas " en ook een foto van u: Paardenbloemspanner " mooi gemaakt. Ja ik ga er gewoon mee door. Het is een Foto forum en deze van mijn is/zijn een Bewerkte foto(s) dus het is een foto. En ik heb van u gezien: Luchtdoelbatterij "Vrijburg" symbolen van vrijheid, die inmiddels eerder worden beklad, dan vereerd. KIJK Dáár stoor ik me nu meer aan. Niet aan die foto maar wat ze met dat geklieder doen. Hartelijke groeten van Fred van Gils.
Pa/Jo 9 maanden geleden
Hey Fred , heb je ook nog andere plaatsen in Zeeland.......goe bezig.
Fred. 9 maanden geleden
Hallo Pa/Jo, Bedankt. Nee helaas niet. Ik maak ( probeer ) iets te maken waarvan ik de dingen herken. Net zoiets als mijn Stad natuurlijk. En dan vind ik het leuk om die dingen zoals gebouwen een andere plaats te geven. Dan zie je ze denken: ehhh er klopt iets niet hoor " en dat vind ik nou het leuke er van haha. Hartelijke groeten van Fred van Gils.
Ria Mes 9 maanden geleden
Heel knap gedaan!!
Fred. 9 maanden geleden
Hallo Ria, Bedankt. Hartelijke groeten van Fred van Gils.