Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Pa/Jo

Bij ons op Dow.........

4 reacties

P Vergouwe 9 maanden geleden
Erg mooi en ook erg jammer dat het contrast buiten het vermogen van de sensor lag. Waarschijnlijk is het niet op te lossen omdat er in de vlammen geen informatie zit. HDR met 3 of5 opnames zou kunnen werken. Zelf heb ik wel eens met 1 opname op de PC +2 en4 en -2en4 gewerkt en ze daarna samengevoegd. Maar, als er in de overbelichte delen geen informatie zit levert dat enkel wat grijs in de te behandelen delen op.
Pa/Jo 9 maanden geleden
Het was niet eenvoudig deze opname met de weersomstandigheden heb het uit de hand moeten doen vanwege de hevige regenval waardoor ik dit niet op statief buiten kon doen. Na mijn bescheiden inzien was hij wel aardig gelukt de vlammen zijn niet precies maar de flair zelf staat er toch wel redelijk op dat ik.
P Vergouwe 9 maanden geleden
Met mijn camera, Sony A77m2, kan ik, als ik in Jpeg werk, HDR instellen. De camera maakt dan, naar gelang de instelling, 3 tot 5 foto's met verschillende, vooraf in te stellen verschillen. Dat werkt meestal goed. Maar, omdat ik standaard in RAW werk vergeet ik dat meestal.
Pa/Jo 9 maanden geleden
Intresant Piet , Nu word ik dan wel benieuwd hoe bovenstaande foto er van jou dan uit zal zien. Mocht je tijd hebben je woont toch in de buurt en kan ik het verschil eens zien. Ik hoop dat ik wat zie Piet. bedankt alvast