Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Pa/Jo

druppel

5 reacties

P Vergouwe 10 maanden geleden
Ze worden steeds kleuriger, Patrick. Weer erg mooi.
GinaHeynze 10 maanden geleden
Inderdaad kleuriger en ook steeds beter. Ik heb ook zo'n druppelaar gekocht maar ben lang zo ver nog niet :)) Hoe verlicht jij de boel Patrick? Met continuelicht? Ik vind de foto's een beetje donker.
Pa/Jo 9 maanden geleden
Nou Gina het principe is eigenlijk om de foto's te bevriezen door middel van het flitslicht waarmee je de flitser in de laagste stand zet en niet dor de sluitertijd van je camera. De camera zelf kan je dus in de bulb stand zetten en het diafragma op F16 maar dit spreekt voor zich. Ook beweeg ik de weleens een flitser vanuit een andere positie waardoor je plots een andere belichting krijg. Wanneer je op je flitser een kleurenfilter zet moet je afhankelijk van het filter de flitskracht iets omhoog. M.a.w de rode kleur die je bij mij zal zien komt van een deksel van een Nescafe pot wat iets dikker kunststof is en dus minder lichtdoorlatend waardoor ik de flitser meer kracht geef. Misschien zoals je zegt vind je mijn foto's te donker ,echter is dit voor mij een persoonlijke smaak omdat ik dit zelf mooier vind. Gelukkig verschillen we van smaak ,maar dat is zeker niet erg[vind ik]. Hopelijk kan je iets met mijn uiteg anders hoor ik het wel.
GinaHeynze 9 maanden geleden
Nee dat is helemaal niet erg. Ik neig juist altijd meer naar het lichte :) In elk geval is het mij nog niet gelukt om de druppels te doen botsen. Heb al veel instructies bekeken maar.....
Pa/Jo 9 maanden geleden
Gina toch is het laten botsen van de druppel een beetje geluk echter van de 10 druppels botsen er toch weleen of twee. Ik neem aan dat je al iets aan de instellingen veranderd heb , en de druppelaar hangt toch niet te hoog! Nu ga je zeggen dat maakt niet uit dan verstel de tijd maar bij mij hangt hij onder 25 cm boven het oppervlak en heb toch al enig resultaat[dacht ik]. Ook doe ik twee druppels botsen ,kunnen er 4 worden.