Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Friezin

Zwammen op boomstam

Zwammen op boomstam

10 reacties

P Vergouwe 6 maanden geleden
Ik zie geen verschil. Wat heb je ermee gedaan?
P Vergouwe 6 maanden geleden
R. boven zie je "bewerken en maken". Klik daarop. Klik dan op "bewerken". Midden boven vind je dan "aanpassingen". R. komt een keuzemenu; licht, kleur. Kies licht en speel wat met de mogelijkheden tot het naar je zin is. Contrast niet vergeten. Ook met kleuren kun je leuk spelen. Met de tool helemaal onderin kun je zo nodig e.e.a. weg stempelen. Succes!!
Friezin 6 maanden geleden
U bent een goede leermeester. Ik ga ermee aan de slag. Met het contrast had ik niets gedaan. Wel met het licht. Een vraagje: Ik maak nu simpelweg foto's met m'n GSM. Een Samsung J6. Voor een beginneling zoals ik, welke camera zou u mij adviseren? Met vriendelijke groet en dank Geeske.
P Vergouwe 6 maanden geleden
De foto kwaliteit van GSM's is natuurlijk beperkt. Je kunt heel weinig tot niets instellen en dat beperkt ook je creativiteit. Een camera aanraden is niet makkelijk. Wat wil de koper ermee bereiken en wat wil hij uitgeven. Bij kieskeurig vind je bv. beste koop en let dan op hoeveel reviews er zijn. 2 of 3 zeggen erg weinig Wil je er echt verder gaan met fotograferen let dan op een lichtgevoelige lens, F2.8 bv en een uitklapbaar scherm, daarvan kun je heel veel gemak hebben. Als dat scherm dan ook nog een aanraakscherm is, is dat een plus. En. er zijn boeken vol geschreven over fotografie maar ook op internet kun je handige tips vinden. Succes!
Friezin 6 maanden geleden
Mijn man kijkt ook altijd bij Kieskeurig beste koop en we hebben een Panasonic Lumix DC-FZ82 gekocht. Ik denk dat ik hiermee voorlopig uit de voeten kan. Heel veel dank voor de moeite en een fijne avond gewenst. Groetjes Geeske.
P Vergouwe 6 maanden geleden
Ik denk dat dat een heel goede keus is. Een vriend van mij is al jaren verslingerd aan Panasonic camera's. Hij publiceert ook regelmatig op Zeelandnet onder de naam Ambergham. Op ongeveer pag. 13 vind je een deel van zijn foto's. Het bekijken meer dan waard. Groetjes, Piet
P Vergouwe 6 maanden geleden
Natuurlijk ben ik benieuwd naar de foto's die je met de nieuwe camera maakt. Een tip; stel het diafragma in op f5.6, de camera kiest dan de daarbij passende sluitertijd. ISO op 100 of 200. Succes!!!
P Vergouwe 6 maanden geleden
Dat vergat ik nog, de bijgeleverde handleiding is miniem, de complete vind je op internet.
Friezin 6 maanden geleden
Wat leuk om te lezen dat het een goede keus is. Ik ben ook heel benieuwd hoor. Ik heb regelmatig de foto's van uw vriend bewonderd. Prachtige plaatjes! Ik heb de handleiding inmiddels gedownload. En ik zal de camera instellen zoals u schrijft. Morgen komt die. Fijne dag hoor en nogmaals dank voor de hulp. Groetjes Geeske
P Vergouwe 5 maanden geleden
Ik ben erg benieuwd naar de foto's met je nieuwe camera, Geeske. Gr. Piet

Trefwoorden
op boomstam zwammen