Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Maria.

...Bloemenveld op Walcheren...

Ook met dreigende buienluchten ziet het er prachtig uit!

12 reacties

Maria. 05 september 2020
Deze foto is ondanks reductie tot 513 kb hier op Zld.net niet scherp afgebeeld. Als je op de twee pijltjes onder de foto klikt zie je dat de foto in wekelijkheid van voor naar achter over de hele linie scherp is. Zonde!
pbo 05 september 2020
de donkere lucht contrasteert prachtig met het bloemenveld, maar, zoals je zelf al opmerkt, de weergave kwaliteit van zeelandnet doet geen recht aan de opnamekwaliteit, jammer
Maria. 05 september 2020
Heb net ontdekt dat als je op de foto klikt je hetzelfde effect hebt als met de pijltjes! Jammer hoor; deze weergave. hij is echt scherp over de hele linie!
P Vergouwe 05 september 2020
Mooie foto. Met een blauwe lucht waarschijnlijk nog mooier. Na het klikken zie ik helaas geen verschil. Met mijn eigen foto deed ik hetzelfde en die ging beroerder uitzien. Dacht ik toch. In ieder geval geen opvallende verbetering. Fijn, dat er weer eens een echte discussie is, al is het onderwerp negatief.
Maria. 05 september 2020
Hallo Piet; ik ben het in 2 opzichten niet met je eens. 1e: Als jij echt geen verschil ziet na klikken ligt dat of aan jou of aan je computer. Als je dit toepast op de ree"tjes van Jo de Kind moet ook jij toch verbetering in scherpte zien. 2e: Ik vind juist deze lucht veel mooier dan een standaard blauwe lucht... maar smaken verschillen.
P Vergouwe 05 september 2020
Kijk even bij de reetjes, Maria. Foto word kleiner als je erop klikt en dan LIJKT het inderdaad scherper. In feite veranderd er niets; hetzelfde bestand word gebruikt en de ene foto word groter en de andere kleiner. Als de foto groter word worden de pixels gewoon opgerekt. De fout zit gewoon bij de resizer van zldnet.
jdekind 05 september 2020
Piet is niet waar het bestand dat ze gebruiken blijft niet hetzelfde , dus door op de foto van zeelandnet te drukken wordt hij kleiner dat is jouw inzending nu bewerkt zeelandnet hem nog een keer en dan wordt hij onscherper en Piet mag ik even op merken de foto's die ik maak die beestjes zitten niet op mijn schoot maar op een degelijke afstand
P Vergouwe 05 september 2020
Op mijn monitor word mijn foto en ook diverse andere foto's groter als ik erop klik, Ook de foto van Maria van 513 Kb, en worden dus alleen de pixels opgerekt.
Maria. 06 september 2020
Mijn foto van de bloemen ( 513 kb ) wordt na aanklikken kleiner. Dus......??? Verder wil ik even opmerken dat deze foto met een 10mm groothoeklens is genomen; dat betekent een scherptedieptegebied over praktisch de hele linie. En derhalve over de hele linie scherp. Misschien kan Zldnet de breedbeeldweergave niet aan; ik weet 't niet. Een reactie van de webmaster in deze zou Zldnet sieren.....zucht.
v b 06 september 2020
mooie foto
Ria Mes 07 september 2020
Een mooie foto Maria, mooi contrast van licht en donker!!
Pa/Jo 7 maanden geleden
Prachtige opname Maria.......