Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
P Vergouwe

Avond in de koudepolder

6 reacties

Maria. 05 September 2020
Mooie opname! Tegen jouw gewoonte in ligt het verdwijnpunt links ipv rechts...;-)
P Vergouwe 05 September 2020
Bedoel je dat ik had moeten spiegelen? Die is goed! Maar, als ik erop klik word het nog groter en zeker niet scherper. Trouwens, als de foto kleiner word na een klik LIJKT die alleen maar scherper.
Maria. 05 September 2020
Bij mij wordt hij kleiner. Ik denk dat hij dan meer het originele bestand benadert. Lijkt niet zo: is zo. je mb's veranderen niet volgens mij. En ja, mij stoort het niet; maar ik heb je zelf meerdere malen mensen erop zien attenderen dat het prettiger kijken is van links naar rechts. Vandaar...;-)
P Vergouwe 05 September 2020
Als ik er op klik vult hij echt het hele beeld, Maria. En, ik heb heb grote monitor, (27 inch), dus zal ik waarschijnlijk onscherpte eerder zien dan iemand die met een veel kleinere monitor werkt.
Maria. 06 September 2020
Dat is het punt niet Piet. Het klopt niet dat hij bij jou groter wordt en bij een ander kleiner. Punt is dat zldnet het voor elkaar krijgt om origineel scherpe foto's onscherp weer te geven. Als ik mijn foto's origineel beeldvullend bekijk zijn ze nog steeds scherp.
P Vergouwe 07 September 2020
De mogelijkheid bestaat, Maria, dat bij zeelandnet alle foto's, grote of kleine bestanden, rigoureus in de resizer gestopt worden. Dat zou kunnen verklaren waarom jou relatief kleine bestanden hier ook onscherp zijn.