Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Ellen Marijs

Bont zandoogje

9 reacties

Bertie. 10 maanden geleden
Prachtig Ellen!!!
P Vergouwe 10 maanden geleden
Mooie foto. Niet echt scherp. Dat kan aan zldnet liggen of aan bv. een te lange sluitertijd. Als je e.e.a. op je camera zelf kunt instellen verdiend dat de voorkeur.
Ellen Marijs 10 maanden geleden
Bedankt!
jdekind 10 maanden geleden
Ellen ik nog nooit geregeerd op uw foto's , ik vind persoonlijk niks mis met de foto , de heer Vergouwe heeft wel weer gereageerd ik hoop dat hij dit leest , mijn ervaring is met een foto op zeelandnet als het dichtbij is en je moet het zelf niet bewerken is de foto mooi echter als het veraf is en je moet de foto bewerken valt het resultaat tegen , bij mijn foto's kan ik de haartjes van de ree tellen als ik ze laat ontwikkelen voor in fotoalbum te steken loepzuiver echter als ik ze plaats op zeelandnet valt het elke keer tegen sommige dieren zitten niet op een paar meter afstand hopelijk heeft de heer vergouwe hier begrip voor hij mag natuurlijk mij altijd iets leren maar het grootste probleem ligt op de site vind ehcter dat je altijd mooi foto's hebt
Chinta 10 maanden geleden
Mooie foto Ellen!
pbo 10 maanden geleden
staat er mooi op!
Ellen Marijs 10 maanden geleden
Ik vind het soms ook tegenvallen als ik foto's plaats op Zeelandnet. Waar het precies aan ligt is denk ik lastig te achterhalen. Blijft in ieder geval leuk om foto's met jullie te delen :)
frank1958p 10 maanden geleden
mooie foto
P Vergouwe 10 maanden geleden
Ik lees veel, jdekind Waar ik in dit verhaal pas ontgaat me helemaal. Dit is toch een fotosite?