Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
reboeting

Hermelijntje

Leuke ontmoeting in de polder...

9 reacties

Bertie. 25 mei 2020
Geweldige waarneming!!!
P Vergouwe 25 mei 2020
Mooie ontmoeting. Haastige foto? De hermelijn is nl. niet scherp, de scherpte lig in de r. hoek.
reboeting 25 mei 2020
Heel haastig...beetje typerend voor de soort...;-) Had kopje in focus maar blijkbaar besloot tracking bij afdrukken dat ik waarschijnlijk toch het grassprietje ervoor bedoelde en op F4 is de marge zo dichtbij vrij beperkt... Helaas...Volgende keer beter....sprak hij hoopvol...
jdekind 25 mei 2020
Geachte P Vergouwe ik krijg ook dikwijls commentaar van U voor mij staat de hermelijn er mooi op U trekt woningen en vaste natuur daar kan je heel dicht tegen komen en dat huis gaat niet lopen maar iemand die in de natuur fotografeert geeft dikwijls niet de tijd om helemaal scherp te zetten want voordat je het weet is het beestje weg , wij moeten dikwijls de lens helemaal openzetten en dan later de foto nog bewerken mijn foto's zijn bij mij zuiver echter als ik ze plaats op zeelandnet valt het me ook wel eens tegen , ik heb u dat ook al eens eerder gemeld wilt u daar eens rekening houden met uw commentaar meeste mensen zijn positief echter u bent 80% negatief en U breekt veel mensen af.
jdekind 25 mei 2020
moet zijn bij mij zijn foto's loepzuiver echter de rest is goed
P Vergouwe 26 mei 2020
Jdekind, ik breek niemand af, ik geef hints hoe het beter kan. Ieder maakt voor zichzelf uit wat hij of zij daarmee doet. Als ieder voor zichzelf het wiel weer wil uitvinden ; dat mag. En, om op de foto terug te komen, als ik daar op dat moment was geweest dan had ik ook foto's gemaakt en als de mijne niet beter was geweest had ik 'm ook geplaatst omdat ik zeker blij was geweest met dit buitenkansje.
P Vergouwe 26 mei 2020
reboeting. Ik begrijp helemaal wat er gebeurt is, Je wilt snel reageren omdat anders de kans voorbij is. En dan kan dit het resultaat zijn. Een prima uitleg. Geloof me, als ik daar naast je had gestaan en eenzelfde foto had gemaakt was ik er ook blij mee geweest. Succes!!
Chinta 26 mei 2020
Ook ik zag eens 2 van die snelle beestjes (bunzing) al spelend over de weg rollen, vlug foto's er van gemaakt maar die kwamen er heel wat minder mooi van af. Deze foto mag zeker gezien worden!
rebeca 08 juni 2020
Mooi

Trefwoorden
hermelijn