Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
Chinta

Blonde buizerd

Jammer van de bedrading

9 reacties

pbo 11 juli 2019
staat er toch heel mooi op!
P Vergouwe 13 juli 2019
De buizerd staat er prima op. Jammer van de draden. Met bv. Lightroom kun je die tamelijk makkelijk wegwerken. Zelfs met foto van windows moet dat te doen zijn.
Bertie. 13 juli 2019
Prachtig Chinta, en wat leuk om weer eens een foto van je te zien. Het is wel verandert hoor want de meeste mensen reageren niet meer op de foto's. Er zijn een aantal mensen die nu via Facebook foto's plaatsen en reageren dus niet meer op zeelandnet.
Chinta 13 juli 2019
Bedankt voor jullie reacties. Bertie ik heb het gezien en inderdaad ik vind er ook geen aardigheid meer aan eerlijk gezegd. Alleen al de manier waarop de foto's weer gegeven worden. Elke verandering is geen verbetering en als Zeelandnet dan toch iets had willen veranderen dan hadden ze beter dat dwaze sterrensysteem af kunnen schaffen, zou eindelijk dat naar beneden halen van prachtige foto's eens opgelost zijn.
Bettina. 14 juli 2019
Mooie vangst Chinta,de setting heb je helaas niet in de hand. Ook ik vind het spijtig dat zoveel (bekende) mensen zo ontevreden zijn over de site dat ze niets meer plaatsen. Vind het zelf ook eigenlijk niet meer de moeite om nog foto;s te plaatsen en "verhuis" ook naar facebook. Vandaag maar weer wat foto;s geplaatst, maar de lol is er helaas wel af op deze site. Groetjes Bettina
P Vergouwe 14 juli 2019
Bertie, Chinta en Bettina, jullie benoemen waarom ik me al een tijdje beperk tot het geven van alleen maar commentaar. Op opmerkingen en vragen krijg je geen antwoord. Ze willen alleen maar applaus, en geen geouwehoer. Groetjes, Piet
Chinta 15 juli 2019
@Piet. Opbouwend is altijd goed. Je hebt al veel tips gegeven in de loop der jaren. Helaas ben ik niet in het bezit van lightroom, maar vind het zelf geen probleem van de draden. Het beestje zat daar nu eenmaal.
P Vergouwe 15 juli 2019
Als je met windows 10 werkt heb je ook dat betreffende prog. van w. erbij, Chinta. En er zijn meerdere prog waarmee je dat kunt doen.
frank1958p 15 juli 2019
prachtige foto Chinta.!!!