Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 51
Nel R

natuurgebied Tureluur

Onweersbuien boven natuurgebied Tureluur

10 reacties

marina 11 May 2009
Oei ! Weg wezen !!! Erg goed.
Gert 11 May 2009
tja....Knap!! om zo dit beeld zo vast te kunnen leggen.
Eddy Kroes 11 May 2009
super mooi die donkere lucht en dan dat overgaan in blauwe lucht. Vraagje Nel,wat is dat voor natuurgebied,ligt het binnen of buitendijks en waar ligt het.
Nel R 11 May 2009
Eddy,natuurgebied Tureluur is 'n ambitieus natuurontwikkelingsgebied en kenmerkt zich door moeras en vochtige brakke graslanden waar met name de kustvogels van profiteren . In de winter overwinteren er duizenden ganzen.. Het ligt binnendijks, ongeveer tussen Zierikzee en Serooskerke. Het is niet vrij toegankelijk maar er zijn 'n aantal plaatsen vanwaar je 'n mooi gezicht over het gebied hebt. Er zijn ook vaak excursies o.l.v. 'n gids. Op internet is verder veel informatie over dit gebied te vinden... groet, Nel
Els 11 May 2009
Super deze foto! Wat een wolkenmassa! Mooi om het bovenstaande te lezen, Nel. Lijkt me erg mooi daar!
Eddy Kroes 11 May 2009
Als ik je zo Nel is dit een natuur gebied van grote waarde voor de ganzen en de kustvogels,Want er gaat al zo veel verloren aan stedenbouw al is dat in zeeland dan minder dan in de rest van de kustgebieden.Het lijkt mij als je zo als je dit gebied kunt overzien ook heel boeiend.Het lijkt op de Saeftinge bij ons aan de kust,ook daar mag je niet in. Maar er worden op gezette tijden ook excursie,s gehouden met gids. bedankt voor je uitleg Nel.
Annelies 11 May 2009
Prachtige foto. De koeien die daar nietsvermoedend onder de dreigende wolken staan, erg mooi
Angel 11 May 2009
Echt weer super!
Ton. 12 May 2009
Een hele mooie foto, van een prachtig gebied,en dat kan je op de foto wel zien, top ,Nel!!
agnes 12 May 2009
Prachtige foto van die dreigende wolken met die koeien eronder,je hebt hier al eerder van die prachtige foto's gemaakt Nel,het lijken wel schilderijen van Paulus Potter.

Trefwoorden
tureluur natuurgebied