Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
sonja

mooi weer om...

op het water te zijn

5 reacties

Jo Dingemanse 04 mei 2018
Leuk,ik heb deze man ook op het water gezien vandaag. Ben vandaag vanaf Noordeloos de Alblasserwaard door gefietst,ook langs de molens bij Kinderdijk en zigzag terug naar Noordeloos. Wat is het daar mooi !!!!
sonja. 04 mei 2018
Jo, wat leuk dat je door de Alblasserwaard gefietst hebt en dat je ook in de Kinderdijk geweest bent! Een paar weken verder is het nog mooier in de Kinderdijk. Misschien zijn we elkaar wel tegen gekomen in de Kinderdijk. Noordeloos is ook een leuke plek! Ik ben nog een tijdje bij de witte brug brug gebleven waar die visser zat. Gr. Sonja!
Ria Mes 05 mei 2018
Leuke foto!
Jo Dingemanse 05 mei 2018
Ook ik heb nog bij de witte brug staan kijken,het was er errrggg druk. Ik zie vaak hele mooie foto's van de witte brug op de site Zoom.Van mensen die het daar goed kennen en zonder mensen foto's kunnen maken. De man die ik zag roeien was voorbij Bleskensgraaf.
sonja. 06 mei 2018
Het was zeker erg drug, vandaag ook weer! In de avonduren kan je vaak foto's maken zonder mensen op de brug of die daar wandelen. Dan is het licht ook veel mooier! Dus in de buurt van Bleskensgraaf was die man er al?