Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Els

onafscheidelijk...

10 reacties

Piet 27 April 2009
Die ene halve koe zou er eigenlijk niet op moeten. Ik stel me zo voor, dat een uitsnede uit het midden ook een erg mooie foto oplevert. Je hebt dan meer de essencie van moeder en kind, die derde is voor mij een beetje spelbreker.
annelies 27 April 2009
ik vind het een prachtige foto
Riet 27 April 2009
Lekker, zo bij je moeder liggen.......
Nel R 27 April 2009
Prachtige serie foto's Els, echt voorjaar!
----- 27 April 2009
en Piet is voor vele mensen ook een spelbreker met zijn opmerkingen...;-)
Miranda 27 April 2009
Soms lijkt dat misschien zo ------. Maar vaak geeft hij juist kritiek waar je wat aan hebt. Ik denk ook wel eens: pfff, daar heb je hem weer. Maar heb er ook al veel van geleerd.
Miranda 27 April 2009
Wel een hele leuke foto trouwens Els!
Piet 27 April 2009
Ik geef alleen maar een hint. Iedereen kan daarmee doen wat zij/hij wil. als je niets probeert, kom je ook nergens achter. Wil Els het zo laten; prima, maar als je nooit opzij kijkt, krijg je op den duur wel een tunnelvisie. En, zoals Miranda zegt, een heel leuke foto.
jan@ 29 April 2009
leuke opname ,en wat die naamloze puntjes betreft; ik vind de kritiek die Piet geeft áltijd heel opbouwend en wie géén reakties wil kan de funktie ook uitschakelen,maar m.i. maken reakties (mits normale omgangsvormen) het juist leuk én leerzaam.
jan@ 29 April 2009
jammer dat zeelandnet technisch blijkbaar niet in staat is leestekens correct weer te geven hier,dat was ik weer even vergeten ,sorry.in volgorde altijd ,geen,en.