Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
GinaHeynze

Kristallen Bol

5 reacties

jagemath 08 januari 2017
Interessant project Boterblommeken.Doe je dit met een vaste "opgelegde" bol voor een computerscherm,om de patronen en tevens backlight te Verzorgen?? Mooi gedaan!! (Ik ben benieuwd naar de techniek ;-). Gr.Jan.
Boterblommeken 08 januari 2017
Hoi Jan...Ik heb een glazen bol van 10 cm en een los voetje. De patronen inderdaad van internet geplukt. Het was mijn eerste probeersel en er is een hoop mis gegaan. De bol stond te ver van mijn scherm af zodat je dikke donkere randen in de bol krijgt. Je ziet nu ook de onderkant van mijn scherm waar nog pictogrammen op staan :) en verder zie je hier en daar een venster aan de rechterkant. Ik denk dat ik eens een grote doos ga zoeken waar ik mijn laptop kan inschuiven zodat ik geen verstoring heb vanaf de zijkant. De belichting was ook zo'n puntje. Vaak te weinig. Dat probeer ik dan te corrigeren met een langere sluitertijd of later met Lightroom. Zo zit ik maar een beetje te prutsen. Het idee heb ik opgedaan in een macrogroep op faceboek.
jagemath 08 januari 2017
Creatieve techniek.De mogelijkheden qua decor lijken me eindeloos.Goed verhaal ook!!Succes met de hobby Boterblommeken. Gr.Jan.
jagemath 08 januari 2017
Boterblommeken,je zou ook nog zo'n kubusvormig lichttentje kunnen proberen,met continuverlichting ernaast.Die setjes zijn niet duur,en je kunt al veel meer van je gewenste licht sturen.De kleurtemperatuur van het licht hoeft geen probleem te zijn wanneer je in RAW werkt.(maar aan jouw foto's te zien,hoef ik jouw niets uit te leggen :-) Gr.Jan.
Boterblommeken 08 januari 2017
Nou...Hartstikke bedankt voor het compliment maar er is nog heel veel uit te leggen. Ik ben nog niet zo lang bezig. Ben wel leergierig en creatief en dat helpt wellicht. De tip van een lichttentje vind ik super want dat kende ik dus nog niet :) Ik weet niet of je facebook hebt maar ik post mijn foto's op: Boterblommeken fotografeert. Ben jij ook ergens te volgen?