Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
MarceldR

SchakelPunt

SchakelPunt daar waar vliedende en remmende krachten botsen

3 reacties

Kiko 16 April 2009
Hoi Ruitje, zijn dit machines van jezelf, of staan ze ergens? Ik ben nl voor mijn schoolopdracht ook naar dergelijke dingen op zoek, had al machines bij de havens gezocht (o.a. Walsoorden), wel wat gevonden, maar bij jij hebt meerdere machines gevonden met meerdere kleuren......(tenminste als je dit wilt prijsgeven natuurlijk...)
Ruitje 16 April 2009
Bezoek vaak landbouwbedrijven die hebben soms oude machines ben niet echt op zoek maar ben er wel door aangetrokken. Wel uitkijken pottenkijkers (raar woord is dat eigenlijk) vandaag ook weer vechtend een uitgang moeten vinden en nu wonden likkend. Dreischor heeft een mooi landbouwmuseum en Heinenoord Het laatste valt natuurlijk af omdat het niet Zeeuws is. Verder loonbedrijven en oude reparatiebedrijven.
Kiko 17 April 2009
Ik was zelf inderdaad al aangesproken bij Terhole, waar ik een oude wagen (schroefjes, roest en moertjes) aan het fotograferen was. Ik moest toch echt eerst de foto's laten zien (waren bang dat het een of andere milieucontrole was). Bedankt voor de tip en ik vind het leuke orginele foto's. Kreeg vandaag de tip om eens vlak bij Absdale te kijken, blijken ook allerlei landbouwvoertuigen in verschillende kleuren te staan... :-), bedankt in ieder geval voor de tip en succes

Trefwoorden
schakel