Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 66
P Vergouwe

Uitgewoond

9 reacties

karim 03 April 2009
s volgens mij het huis van hans en grietje
Annelies 03 April 2009
Het levert wel een mooi plaatje op
Gert 04 April 2009
Mooie foto alleen jammer van de fletse achtergrond.
Brigitte 05 April 2009
te veel met de kleuren gespeeld piet?.....plaatje oke...achtergrond fout!!
Piet 06 April 2009
Iets heb ik idd. met de kleuren gespeeld, maar ook echt maar iets. Het was iets heiig en de achtergrond is echt zoals ie was.
Johan 10 April 2009
Heb van dit huisje bij Philippine al veel betere opnamen gezien. Woon er niet ver vandaan. Sorry maar zwakke foto. Gemis aan scherpte, overbelichte achtergrond. Zou via (pseudo)HDR mooi op te vangen geweest zijn.
Piet 12 April 2009
Zelf heb ik van dit onderwerp ook al betere foto's gezien, maar ik vind dat geen reden om deze niet in te sturen. Het is tenslotte geen competitie. Deze is duidelijk van een andere kant gemaakt. Bijna alle onderwerpen hebben verschillende kanten. Met HDR heb ik nog nooit gewerkt. Wel al heel mooie resultaten daarvan gezien, maar ook gedrochten.
Johan 12 April 2009
Met HDR hoef je het hoofdonderwerp (het huisje dus) erg niet echt veel anders uit te laten zien maar in dit geval zou gebruik daarvan evenwicht kunnen brengen tussen onderwerp en achtergrond. M.a.w. de belichting dusdanig in evenwicht brengen dat dat uitgebeten wit verdwijnt. Kan ook via zgn. pseudoHDR, dan hoef je niet meer dan een enkele foto te gebruiken met de plugin Topaz Adjust.
Piet 13 April 2009
Bedankt voor de tip, Johan. Misschien ga ik me daar binnenkort eens in verdiepen.