Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Inactief profiel

ijsvogeltje.

5 reacties

B.de Fouw 24 January 2016
Het blijft een prachtig vogeltje Hensie, ieder zijn smaak verschilt natuurlijk en ik wil niemand voor het hoofd stoten, maar naar mijn idee zou de foto nog mooier kunnen zijn als de ijsvogel meer ruimte zou krijgen, het kijkt prettiger in een ruimere compo. Maar de omgeving rondom de vogel moet daar natuurlijk ook in meewerken. Gr, Bettina
Chinta 24 January 2016
Tja daar heeft Bettina natuurlijk wel een punt. Maar soms krijg je dan ook weer van die reacties dat de foto rommelig is hahaha. Sorry kon het niet laten. Maar je reactie is super netjes en beleefd Bettina en niet voor het hoofd stotend zoals (.......) ;-) Toch staat ie er mooi op!!
hensie pieper 24 January 2016
En dat is bij deze foto een en al tak.dat zou de foto niet ten goede komen. Bettina. maar ik ben het er mee eens dat een groter beeld mooier kan zijn gr. (PS. Soms zit ik maar op drie meter van de ijsvogel af ..en dan een 600 mm lens dan hou je bijna ook geen ruimte over......ik zou de lens wel op 200 mm kunnen zetten .dan krijg ik ook een breder veld...)
B.de Fouw 24 January 2016
Wauw, op drie meter afstand, daar ben ik jaloers op, lijkt me een geweldig mooie ervaring. Tja, met een 600 is het dan al gauw te krap. En over takken, takke vervelend hoe ze soms in de weg zitten ha ha.
Ria Mes 24 January 2016
Prachtig, Hensie!!