Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 22
frank ploegaert

een buizerd

in de paulina polder

13 reacties

jjmondeel 03 January 2016
Pracht foto Frank !!!!
Oost-Souburg-49 03 January 2016
Mooie foto Frank, moeilijk te fotograferen, vliegen altijd snel weg !
Addie melis 03 January 2016
Schitterende foto Frank!!!!!!!!!!
B.de Fouw 04 January 2016
Die heb je prachtig te pakken Frank, mooie serie ook weer!
Jo Dingemanse 04 January 2016
Zeer mooi !!
cverkaart 04 January 2016
Mooi hoor
Bertie. 04 January 2016
Prachtig Frank!!!!
Chinta 04 January 2016
Geweldig!! Ik heb er ook een gezien maar die zat gigantisch ver weg, dus op de computer was er niet veel scherpte meer over.
frank1958p 05 January 2016
Henriette denk jij soms dat je zo geweldig bent ik heb is bij jou gekeken op pagina 2 staat al een foto enorm scheef Edam aan het Ijselmeer belachelijke foto moet ik nog verder gaan dus als je kritiek heb zorg dan zelf eerst dat je eigen foto,s in orde zijn ha..ha..ha.!!!!
Henriette 05 January 2016
Je hebt de verkeerde Henriëtte voor en ik heb eens gekeken en die foto's van mijn naamgenote zijn op het eerste gezicht mooier dan die van jou. Mijn enige probleem is trouwens dat jij tientallen foto's achter elkaar plaatst. Dat is niet leuk meer voor andere bezoekers. Begin dan gewoon een eigen site zoals ik.
Henriette 05 January 2016
Maar Frank, als jij dan zo graag jouw foto's met anderen deelt omdat je graag wilt dat ze bekeken worden, streef jij er dan niet naar om steeds betere foto's te maken? En in dat geval zou je eens open moeten staan voor commentaren die niet vleiend zijn, maar die je helpen om betere opnames te maken. Daar heb ik ook een hoop van geleerd. En ik leer nog steeds door kritische opmerkingen va anderen omdat het erg moeilijk is om zelf echt kritisch naar je eigen foto's te kijken. En dan zeg ik nogmaals, plaats alleen een of twee van de beste foto's die je tijdens je laatste shoot gemaakt hebt.
frank1958p 05 January 2016
ik zal de serie wat kleiner maken dan.!!!
B.de Fouw 05 January 2016
Ik vind het spijtig dat er op deze site mensen op deze wijze onderuit gehaald worden. Laat ieder toch in zijn waarde, toon wat respect voor de( amateur) fotograaf en laat die zelf bepalen wat en hoeveel foto's hij/zij plaatst. Als iemand ervoor kiest om zelf een site te beginnen, prima, net zoals het prima is dat iemand ervoor kiest om veel foto's te plaatsen, je kunt er toch zelf voor kiezen of je ze bekijkt of niet, lijkt mij? Ik wens ieder oprecht veel fotoplezier toe!!!!

Trefwoorden
een buizerd