Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
Ivo

damherten bok in de problemen

Deze bok zit flink in de problemen. Veel touw maar nu ook ijzerdraad om zijn gewei en hals. Als hij ergens achter blijft hangen beleefd hij een heel naar einde van zijn leven. Gemeld bij opzichter en foto laten zien. Ondanks dit alles stond hij volop te knorren.

5 reacties

Chinta 20 oktober 2015
Zonde...arm beest. Hopelijk kunnen ze het beest van zijn onvrijwillige hoofdtooi verlossen Het is ook te hopen dat men eens wat beter na denkt voor men al die troep in de natuur smijt. Ondanks dit alles een mooie foto!!
frank1958p 20 oktober 2015
wel een mooie foto Ivo dat is de mentaliteit van de mensen tegenwoordig . in philippine in het park gooien ze de fessen en troep ook zo maar neer en de vuilnisbakken staan er gewoon leeg bij en als je het toevallig opruimt wat ik wel eens doe dan rukken ze de vuilbakken los en smijten ze die op de grond of zelfs in de spuikom dat is een klein kreekje in philippine.!!!!!
Bertie. 20 oktober 2015
Hopelijk lukt het de opzichter om hem van die troep te ontdoen, maar dat zal niet meevallen denk ik..... maar inderdaad wel een mooie foto!!!
caston 20 oktober 2015
Het zal niet makkelijk zijn om hem van dit ongemak te bevrijden, toch een mooie foto Ivo.!!
Gieneke 22 oktober 2015
Zo zielig. Het zou mooi zijn als er weer ouderwetse veldwachters zouden zijn. Helaas heeft dat geen prioriteit bij de overheid. Men kan nu lekker zijn gang gaan. De kans betrapt te worden is zo klein.

Trefwoorden
oranjezon damherten