Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
ChintaC

??

Dit beestje vond ik op een trapleuning in de duinen. Het beestje was steeds in beweging dus lastig te fotograferen, mede doordat ik de goede lens niet op mijn camera had. Wie weet wat voor kevertje dit is?

6 reacties

Riche 21 September 2015
....dat zouden we jou vragen ;) +++
jan @ 22 September 2015
Ik kan niet zien hoe groot het beestje is ,maar het doet mij het meest aan een (Duitse ?) kakkerlak denken ,(let op de doorns a/d poten en de twee uitsteeksels aan het achterlijf en de lange antennes a/d kop.) grt jan.
Chinta 22 September 2015
Haha Riche, ik ben geen bioloog dus ik moet ook eerst alles opzoeken voor ik weet wat het is. En als het dan eenmaal in mijn hoofd zit dan weet ik het voor de volgende keer. @ [email protected] He bah, als ie dan nu maar niet met me mee naar huis is gelift. Het lichaam was circa een cm lang en de kleur een beetje groen/geelachtig. Dat is op de foto niet zo goed te zien omdat ik me moest behelpen met hetgeen ik op dat moment bij me had. Het zou kunnen dat het een kakkerlak is maar in de duinen vlak bij het strand? En klopt het dat ik nog een paar antennes/sprieten zie aan de kop?
frank1958p 22 September 2015
hij staat wel mooi op de foto Chinta.!!!
jan @ 22 September 2015
Ik heb nog eens even verder rondgekeken ,google maar eens op Bleke kakkerlak (Ectobius pallidus) .grt jan.
Chinta 23 September 2015
Dank je wel [email protected] het is inderdaad de bleke kakkerlak.