Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Maria.

..Opklaring..

Nollestrand, Vlissingen

28 reacties

Jo Dingemanse 17 September 2015
Lekker werken met de groothoeklens.
Chinta.C 17 September 2015
Heerlijk he al die veranderingen bij zeelandnet. Krijg je nu je e-mailadres in beeld.....zucht. Prachtige foto Maria, hij is weer super top top top!!!
Maria. 17 September 2015
Ja, dat was niet de bedoeling! De foto heet ..Opklaring..
Chinta.C 17 September 2015
Ik plaatste net dus ook een foto en stond het e-mailadres ook in beeld. Het was niet mijn mailadres dus maar weer vlug er af gehaald. Ik kan nu niet meer ingelogd foto's plaatsen met mijn eigen e-mailadres omdat de knop rubriek niet meer werkt. Vreemd dat dit dan weer wel lukt met een ander e-mailadres.
Maria. 17 September 2015
Ik heb 't net veranderd: maar de verandering doet 't alleen als je de foto aanklikt! Vreemd hoor!!! Ik zag dat Piet Vergouwe dezelfde fout heeft gemaakt; ook z'n e-mailadres i.p.v. een titel. De wegen van Zld.net zijn ondoorgrondelijk......;-)
Maria. 17 September 2015
Ooo....nou hebben ze 't wel goed gedaan.....gelukkig!!!:-)
Chinta.C 17 September 2015
Ja ik zag dat je het veranderd had, dat kan gelukkig als je ingelogd staat. Maar helaas hebben ze mij kennelijk geboycot bij zeelandnet want ik kan niet meer ingelogd foto's plaatsen en dat vind ik wel zo makkelijk als je eens een tikfoutje maakt of zoals jij en Piet een e-mailadres in beeld hebt staan. Ik snap ook niet waarom ze het niet gewoon onder elkaar laten staan. Hou toch eens op met die veranderingen zou je denken. Reageren kan nog wel onder Chinta, dus de naam voor dit e-mailadres maar weer even veranderen in het origineel.
Chinta 17 September 2015
Hier ben ik weer ;-)
Maria. 17 September 2015
Ik zou dit toch ff opnemen met de webmaster hoor Chinta; dit is toch van de zotte?! Ga misschien dit weekend naar Kalmthout..:-)
Chinta 17 September 2015
Ja ik heb inmiddels al een e-mail gedaan. Ook gebeld maar die man kon me niet helpen het moest via de webmaster. Dus geduld hebben. Gaaf Maria het is zo ontzettend mooi daar. Ga je ook via de Belgische kant?
P F 17 September 2015
Prima foto, Maria. Zoals je al zag ben ik ook de mist in gegaan. Inmiddels heb ik door, waar het fout ging. Mailtje naar de webmaster gestuurd. Het zal natuurlijk wel aan mezelf liggen. Waarom dit veranderd moest worden is me volkomen duister. Ik ga nog even proberen het zelf recht te zetten.
Maria. 17 September 2015
Ik ga volgens jouw route-opgave....via Putte en dan richting Kalmthout. Ik hoop dat ik met niet al te veel loopwerk een hoop paddestoeltjes tegenkom! En dat de hei nog een beetje paars is...:-)!
Chinta 17 September 2015
Het valt reuze mee met de afstand, je zit zo op de hei hoor. En als je iemand bij je hebt, dan kun je nog zo'n mooie strandrolstoel lenen in het bezoekerscentrum en laat je je duwen hahaha. Ik kijk uit naar je foto's!! Jullie kunnen tenminste nog ingelogd foto's plaatsen. Ben benieuwd wanneer de webmaster mijn boycot opheft :(
P F 17 September 2015
Graag zou ik dit weekend ook nog eens gaan maar ik kan dan beslist niet.. Maar in het deel waar ik was heb ik geen paddenstoel gezien. Maar ik was er ook maar 2 uur.
ves63 17 September 2015
Een pracht plaatje met geweldige wolkenlucht...als ik naar kijk heb ik een spijt dat ik die lens verkocht heb.....en ja heel veel plezier daar ...hoop op mooi weer voor jou....laat ons weer je mooi plaatjes zien
Maria. 17 September 2015
Weet nog niet zeker hoor Ves, of ik ga. En wat betreft de lens.....je had dezelfde als mij toch? Het is mijn lievelingslens; maar ach....jij hebt weer prachtige macro lenzen!
Honny Fassaert 17 September 2015
wat een dreiging spreekt hieruit.
caston 17 September 2015
Een prachtige foto.!!
Riche 17 September 2015
de lijnen en de dreiging. top stand(lig)-punt ;) 10 met griffel + + + + +
pbo 17 September 2015
prachtig Maria! welke lens gebruik jij bij dit soort opnames (als ik me goed herinner werk je met een Nikon camera)
sonja. 17 September 2015
een prachtige foto!
Hans Huvers 17 September 2015
Prachtige groothoek opname, Maria!!
hensie pieper 17 September 2015
Maria , een mooie opname..
Ria Mes 17 September 2015
Prachtige foto, Maria!!
agnes. 18 September 2015
Schitterende foto Maria,en ik zie uit naar de paddestoelenserie,heel veel plezier in Kalmhout.!!!
frank1958p 18 September 2015
wat een schitterende foto Maria.!!!!
Maria. 18 September 2015
@ pbo: Klopt; ik werk met een Nikon. En bij dit soort opnames gebruik ik en 10-20 mm groothoek.
Dingemandv 06 November 2015
Chemtrails en HAARP veroorzaken het weer en de onnatuurlijke luchten die je o.a. de laatste 2 jaar ziet. We worden gemanipuleerd. Als slaaf gemaakt, ziek en gedood. En de Aarde en de dieren worden kapot gemaakt en mishandeld. Hou het maar eens bij. Kijk naar de luchten voor een langere tijd en zie wat er gebeurd. Iedere dag, keer op keer en het is steeds erger. Laat je telefoontje los, je internet en leg dit alles opzij en durf weer te kijken. Laat je verslavingen los, die je blindhouden en steeds blinder en onbewuster maken. Stel je open, voor het echte leven en de natuur. Voor jezelf en alles om je heen. En zie. En nee het is echt niet allemaal fijn. Maar laat je hierdoor niet weerhouden. Alleen zo kan het veranderen. Door bewust, gevoelig, open en sterk te zijn. In je menselijke, individuele en verbindingskracht. Wie je in essentie daadwerkelijk ben. Durf en kijk. Confronteer maar. En confronteer jezelf ermee. Laat de waarheid niet vergaan. Laat je niet blind maken en onwetend, onbewust. Durf en zie. En beslis dan zelf. Laat je niks opleggen, niet door anderen en niet door mij, door niemand. onderzoek zelf en beslis wat jouw waarheid is. Niet datgene wat is opgelegd, door televisie, krant, internet, cultuur en maatschappij. Door hogere machten en de elite en duistere dingen, die iedereen klein, blind en als slaaf wil houden en ook daadwerkelijk doet. Het is een illusie. Kijk ernaar en voel maar. En ontdek voor jezelf wat echt en echtheid is.