Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 57
www.groetenuitzweden.nl

Zweden is altijd mooi!

Op verzoek het meer met bomen vanuit een ander perspektief...

17 reacties

Liselotte 25 March 2009
Echt een (letterlijk) schitterende foto! Ik ben 2 jaar geleden in Noorwegen geweest, dat is ook zo'n prachtig landschap.
Piet 25 March 2009
Beetje scheef, maar prachtig licht.
Eddy Kroes 25 March 2009
Prachtig,inderdaad Met dit lager genomen perspektief komt de foto nog mooier uit.
Jan 25 March 2009
Prachtig plaatje, dus niet zeuren zeurpiet !!
Piet 26 March 2009
Een mooie foto verdient het meer, de perfectie te benaderen dan een mindere. Als je dat zeuren vind, is dat jouw probleem.
Gert 26 March 2009
Mooie foto!!
Dick 27 March 2009
De zeurpiet is helaas weer terug ! Foto is recht man, meet eens wat beter en op de goede plaats. Deze foto is er een van een kwaliteit die ik van P.V. nooit gezien heb en ook nooit zal zien.
Marianne Boone 27 March 2009
En dan te bedenken dat het allemaal door een leek is gemaakt zonder enige basiskennis! Dank voor jullie complimenten hoor, misschien moet ik me ook eens aan gaan sluiten bij een fotoclub... Ik heb het toestel op vakantie altijd in de aanslag (tot groot verdriet van de rest van de familie).
RoRa 27 March 2009
Topklasse Marianne
bertw 28 March 2009
Dag Marianne, Je hebt de veranderingen heel goed doorgevoerd. De schaduwlijnen leiden je als het ware naar de bomenrij toe. Ik vond je oude foto al heel mooi, nu is ie helemaal top. Als ik van jou was zou ik niet alleen je toestel op vakantie boven halen hoor. Je heb een goed oog voor mooie plaatjes. mvgr bert
bertw 28 March 2009
wat vind je erzelf eigenlijk van, je bewerking beter of toch het origeneel? Voor een leek heb je een goed oog hoor. Met wat basisregeltjes voor fotografie kom je al een heel eind. Ken je de "regel van derde" ? Als je die als richtlijn neemt kan het je foto al heel wat "spannender" maken. "minder is meer" nog zo'n regelke, maar aan je foto' te zien hanteer je die regel al prima. Succes en veel plezier met het fotograferen. Bert
Marianne Boone 28 March 2009
Hallo Bert, Het is geen bewerking maar gewoon de tweede foto van drie die ik op dat moment heb genomen. De derde heeft de groep bomen meer aan de zijkant. Dan 'pakken' de schaduwlijnen de aandacht niet zo naar dat punt toe, het wordt dan meer een omgevingsoverzicht. gr. Marianne
Marianne Boone 28 March 2009
...en eh aan bewerken van foto's begin ik niet. Wat zou ik er aan moeten doen? Misschien een uitsnede maken en minder belangrijke details weg'knippen'? Van regels e.d. weet ik niets hoor, 'k doe maar wat en dan zie ik het naderhand wel. gr. Marianne
Piet 29 March 2009
Je hebt er een goede kijk op, in het algemeen toch. Daarom is het jammer, dat je van de regels niks weet. Koop eens een boek over compositie, je zult dan niet meer lukraak, maar meer gericht werken. En, als er een goede reden is, de regels aan je laars te lappen, moet je dat zeker niet laten. Maak er alleen geen gewoonte van.
Annemarie 30 March 2009
Wat een superspecialist zeg die Piet. Moet een wereld fotograaf zijn.
Piet 02 April 2009
Er zijn mensen, die mooie foto's kunnen maken, maar geen foto's kunnen beoordelen. Omgekeerd komt ook voor.. Ze zijn er in alle mogelijke variaties Om iemand een specialist te kunnen noemen, moet je er zelf minstens iets vanaf weten. Dat is er nog niet uitgekomen, Annemarie. Zelf fotografeer ik zo'n 40 jaar, en als je dan nog niks hebt opgestoken, ben je te beklagen. Bovendien deel ik graag mijn ervaring met anderen, die kunnen daar dan, als ze willen, hun voordeel mee doen.
www.groetenuitzweden.nl 17 January 2017
Met deze foto heb ik een prijs gewonnen in 2016! Supertrots!!!

Trefwoorden
zweden vakantiehuis