Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 18
Jaap Dorleijn

Mijn fan P F op Zeelandnet

Waar kunnen we jouw foto's bewonderen ipv iedereen van commentaar te voorzien. Mee eens? Sterretjes rechtsboven blauw maken.... Fijne dag PF Het was me weer een waar genoegen!

5 reacties

rora 15 mei 2015
Het is niet zo dat je zelf moet inzenden om een foto te beoordelen. Toch uit nieuwsgierigheid eens uw foto's bekeken en eerlijk gezegd PF heeft meestal wel een punt met zijn opmerkingen. Ik ben niet gewend zelf commentaar op ingezonden foto's te geven maar van velen vraag je je af of ze nooit van zelfkritiek gehoord hebben. Overigens is het zeker niet zo dat de toevoeging "fotografie" achter je naam veel toevoegt aan de kwaliteit ervan.
J. Dorleijn - Fotografie 15 mei 2015
Kijk rora dit is commentaar wat ik wat mee kan... Ik ben een beginner en weet alle ins en outs nog niet.... ikIk heb sinds twee maanden mijn eigen spiegelreflexcamera camera en probeer er het beste van te maken... sommige gaan goed en sommige gaan minder goed! Ieder heeft zijn eigen nickname dus dit is de mijne. Het ligt eraan hoe je het commentaar overbrengt maar kan het zeker hebben! Van gezonde kritiek kan je leren maar PF kraakt alles letterlijk af bij een mindere foto. De foto's die het wel goed doen hoor je hem/haar niet. En dat is niet alleen bij mij.... Een fijne dag nog. Met vriendelijke groet, een AMATEUR fotograaf
anneke v d b 15 mei 2015
ik heb ook uw foto bekeken ik vind dat p f gelijk heeft ook ik vind dat we daar als amateur juist van kunnen leren goed toch en het is geen foto wedstrijd dus mogen we allemaal insturen
rora 15 mei 2015
Prima reactie J. Dorleijn. Blijven doorgaan en succes met je hobby.
J. Dorleijn - Fotografie 15 mei 2015
Idd anneke v d b PF heeft inderdaad op sommige punten gelijk alleen het word zo krom gebracht.... Kijk scheef, onscherp of te donker kunnen we allemaal zeggen maar kom dan aub met kritiek waar ik mee aan de slag kan zodat ik dit bij de volgende foto kan gebruiken.... Dank je wel rora... en PF als je dit leest het is niet de bedoeling om je de grond in te trappen maar juist om te laten zien dat ik wel degelijk kritiek kan hebben maar dan wel zo dat ik er wat mee kan..... Genoeg gezegd erover en een fijn weekend allemaal!

Trefwoorden
foto commentaar pf negatief