Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
frank ploegaert

een klein vliegenzwammetje

in clinge speciaal voor Chinta.!! en heb je nog vliegenzwammen gezien deze staan gewoon op het voetbal terein in clinge je bent toch een paar dagen geleden die kant opgeweest zag ik op een foto.!!!!

4 reacties

Chinta 14 november 2014
Oh Frank deze foto had ik helemaal gemist zeg. Wat dom. Dankjewel!! Maar dat is al weer een poosje geleden hoor dat ik in de Braakman ben geweest. Het zit nog wel in de planning die richting weer eens op te gaan. Ik denk dat we dan maar samen op pad moeten dan kun jij ze aanwijzen. ;-)
Ria Mes 14 november 2014
Hele mooie serie, Frank!!
frank1958p 15 november 2014
Chinta die vliegenzwammen staan niet in de Braakman . in de Clingse bossen de steense bossen in kapellebrug en in het heidebos. misschien ook in hulst in de bossen . ik heb ze ook in Oranjezon gezien daar weet ik ook een plekje daar. zag ik die herten toen. ook maar vliegenzwammen komen vooral voor in oktober en november soms eerder . of je ze in december nog kan zien weet ik niet. maar ik ga volgende week nog een 3 dagen naar zuid-limburg een korte vakantie ik neem nog wel even op de site kontakt om daarna misschien nog even proberen die paddestoelen te zoeken !!!!!
Chinta 16 november 2014
Frank ik bedoel dat ik op Zeeuws-Vlaanderen ben geweest, dat is al weer enige tijd geleden, toen heb ik dus de Braakman bezocht. Ik weet niet wanneer het er van komt om die richting weer eens uit te gaan. Maar de Clingse bossen staan zeker op mijn lijstje.

Trefwoorden
vliegen zwam