Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
ves63

Vlissingen

Wat zijn er sommige mensen heel erg kritisch geworden hier ..niks is meer goed hier op z eelandnet foto ...Dikke duim ...voor een stemmer ...mijn raad voor je is het .....,koop maar een betere camera .en leer je daarmee om te gaan,,,,,, dan krijg je ook zo een mooi resultaten

4 reacties

Chinta 01 September 2014
Ach Ves, ik heb al een paar keer aan zeelandnet voorgelegd om dat sterrensysteem en dat meest bekeken eens af te schaffen. Hun antwoord was dat ze dit nodig hebben om de pagina's met populairste foto's en meest bekeken foto's samen te stellen. Nou ik zal wel heel erg stom zijn maar als ik 100 keer op mijn eigen foto klik dan is mijn foto toch razend populair bij mezelf en als ik andere foto's 1 sterretje geef en die van mezelf 5 ..WOW!! nou dan weten we wel welke foto het meest populair is. Die van mij natuurlijk. :-)) Trek het je niet aan Ves, het is gewoon kinderachtig gedoe. Voor mij ben jij 1 van de toppers van Zeelandnet met prachtige foto's. En ik denk dat 99% dat met me eens zal zijn.
frank1958p 01 September 2014
Ves niets van aan trekken je foto,s zijn altijd prachtig dus laat die een stemmer maar die weet niet beter ik denk dat hij jaloers is zou het anders ook niet weten...gr Frank!!!!
jjmondeel 01 September 2014
Heel mooie foto, met heel mooie kleuren !!!!
Ria Mes 02 September 2014
Heel mooi en sfeervol!!