Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Bettina

Zwanenkoppel

9 reacties

P F 26 March 2014
Mooie foto. De kleuren zijn veel beter dan die van hiernaast.
B.de Fouw 26 March 2014
Met alle respect maar wie is PF met zoveel kritiek telkens op diverse foto's van iedereen? Als ik naar de ingezonden foto's van hem/haar kijk vraag ik me af waar hoe deskundig deze fotograaf is. Feedback prima... wil graag veel leren , maar dan wel van iemand die weet waar ze het over hebben. Ik ben tenslotte gewoon een hobbyist met veel plezier in fotografie en streef alles behalve perfectie na. Pffff moest dit ff kwijt.
Chinta 26 March 2014
Wees niet boos Bettina, van Piet kun je veel leren. Dit noem ik opbouwende kritiek en dat is echt goed bedoeld. En hij maakt ook erg fraaie foto's hoor... kijk maar eens onder de naam P.Vergouwe. Ik heb er persoonlijk meer een hekel aan als er enkel maar Scheef!! of Onscherp onder staat. Meestal van mensen die zelf niks plaatsen en enkel de foto's maar afkraken. Ik vind deze foto heel mooi!!
B.de Fouw 26 March 2014
Dank je Chinta voor je reactie, als ik echter PF intyp dan krijg in enkel een paar slechte foto''s van bloemen en vraag ik me af wie het is om op heel veel foto's zoveel kritiek heeft. Het komt op mij namelijk niet opbouwend over en zou het fijn vinden als er rekening zou mee gehouden zou worden dat het over het algemeen gewoon mensen zijn die hun foto's (vaak gewone huis/tuin en keuken kiekjes) willen plaatsen. Voor semi professionele foto's zijn er toch genoeg andere sites. Maar goed, ieder zijn ding, bij mij schoot het vandaag in ieder geval in het verkeerde keelgat. Groetjes Bettina
Chinta 26 March 2014
Ja dat heb ik ook gehad met bepaalde mensen hoor Bettina. Zo werd er bij mij altijd gereageerd door iemand met alleen maar scheef!! Had niks anders te melden dan dat soort kritiek. Dus meldde ik dat dit heerschap dan maar eens opbouwende kritiek moest plaatsen i.p.v enkel dat ene woord. Kleine moeite om er iets bij te zetten wat er dan wel aan gedaan kan worden om een foto goed te krijgen. Maar dat was te veel gevraagd kennelijk. Het heerschap plaatste zelf nooit foto's dus kritiek is makkelijk te geven maar ontvangen wou hij niet. Heb ooit een keer expres een zeer scheve foto geplaatst omdat ik de persoon ook beu was, niet voor mezelf alleen maar vanwege het feit dat hij onfatsoenlijk commentaar gaf bij iedere foto waar ook maar een minimum aan mankeerde. http://www.zeelandnet.nl/foto/bekijk/foto/id/149497/Voor_alle_scheve_commentaren.html Dus ik begrijp je wel hoor, we zijn allemaal maar amateurs met een enkele uitschieter er tussen. De profs hebben sites genoeg waar ze zich kunnen uit leven
B.de Fouw 26 March 2014
Hoi Chinta, ik heb naar je scheve foto gekeken, ha ha, wel een goede actie. Heb inmiddels ook bij Piet zijn foto's gekeken, zijn inderdaad mooi, ik heb daar ook steeds positief op gereageerd. Vind het een beetje vreemd dat iemand onder een ander synoniem feedback geeft dan dat hij de foto's plaats, dit geeft dus misverstanden. Maar goed, ik was vandaag superblij omdat ik een reiger heb kunnen vastleggen, KICKEN!!!
Chinta 26 March 2014
Piet reageerde eerst ook gewoon onder zijn eigen naam. Ik denk dat het toen gekomen is door de verandering van zeelandnet. Ik kon toen ook niet meer reageren onder Chinta, heb toen wat aangepast en weer terug aangepast en toen was het goed. Ik heb je reiger gezien hoor. Knap gedaan!!
Ria Mes 26 March 2014
Hele mooie foto van gracieuze zwanen!!
Maria. 27 March 2014
Mooie foto Bettina!