Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
johanna

courgette-koekjes

en ze smaakten heerlijk

8 reacties

Maria. 17 March 2014
Ooh...ziet er lekker uit! Eet je dat bij de warme maaltijd of als gewone koekjes?
sonja. 17 March 2014
Jo, toch de foto geplaatst???? Het was zeker heel erg lekker! Maria, je kan het als voorafje bij de warme maaltijd eten maar ook als snack bij een borrel!
Maria. 17 March 2014
Lijkt me heerlijk!! Waar kan ik 't recept vinden? Of is 't een recept van jullie?
sonja. 17 March 2014
Maria, het staat in het boekje lekker doen van Bas vd Heijden! Zijn die winkels ook in Zld???? Anders wil ik het wel opschrijven voor je!
B.de Fouw 17 March 2014
Ha ha, ik wil ook graag het recept.
Maria. 17 March 2014
Nee Sonja, Bas vd Heijden hebben wij hier niet...wil je 't opschrijven? Ik zie dat Bettina er ook blij mee zal zijn!
sonja. 17 March 2014
Maria en Bettina, het recept. Fruit 1 gesnipperde ui in een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie zachtjes glazig. Klop in een kom 2 eieren los met 2 eetl. zelfrijzend bakmeel en wat versgemalen zwarte peper, 1 eetl. fijngehakte verse munt en 1 eetl. fijngehakte platte peterselie. Meng het uimengsel met 1 grofgeraspte courgette en 180 gr. verkruimelde feta door het beslag. Schep in een hete koekenpan met olijfolie steeds 4-5 bergjes beslag en bak de courgettekoekjes in 4 minuten goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Eet smakelijk. Ik hoop het nog te horen of jullie het lekker vinden! Wij vonden het erg lekker! Gr. Sonja
Maria. 17 March 2014
Dat ga je zeker horen!!! Hartstikke bedankt voor je moeite; en Johanna voor de foto! ( Kan ik zien wat ik op mijn bordje krijg...:-) !