Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
Maria.

Uhhh....hoeveel poten??

Kikkertje(s)...! Gevonden!

17 reacties

Maria. 13 March 2014
Heb alleen geen goede lens hiervoor...maar ja, ik ben blij dat ik ze heb; en ze zijn zo leuk om te zien!
Jo Dingemanse 13 March 2014
Toch geslaagd zo Maria ??
Maria. 13 March 2014
Weet niet Jo..ik had ze liever closer gehad. Maar ja, dan moest ik ook de poel in...;-)
Chinta 13 March 2014
Ik vind hem leuk!!! Ben je naar de Schotsman geweest?
Maria. 13 March 2014
Ja Chinta...Met dank aan Kampo! Chinta, Petra vroeg iets over een forum, of dat niet een leuk idee was, maar ik begreep van jou dat 't niet zo'n succes was?
Chinta 13 March 2014
Maria vroeger was er op Zeelandnet een forum. Dat is opgeheven door Zeelandnet omdat er steeds rottigheid was door waarschijnlijk zo'n zelfde soort portret als wat hier rond huist. Iemand die het plezier van anderen wil bederven. Ik neem aan dat Zeelandnet het niet weer opnieuw op zal starten. Het was erg jammer dat het ophield te bestaan. Je kon allerlei onderwerpen openen en bespreken. Maar helaas, zijn er altijd mensen die het voor anderen moeten verpesten. Wat betreft je kikkertjes... vorig jaar heb ik een eindje voorbij Kamperland een keer een veldje gevonden afgesloten met een poortje ( ik denk aan de uitwerpselen te zien dat daar runderen rondlopen) waar het krioelde van de vlindertjes. Terwijl ik daar rondliep zag ik ineens dat het ook krioelde van de mini kikkertjes. Ik weet hoe ik er naar toe moet rijden..maar ik weet helaas niet hoe het daar heet. Ik zoek het nog even voor je uit.
Hans Huvers 14 March 2014
Met dit mooie weer kon je toch wel ff de poel in Maria..!!? :-) Best een mooie foto zo.
Maria. 14 March 2014
Dat vind ik lief van je Chinta! Graag! Wat jammer van dat forum...lijkt me ook wel leuk! Ik denk er ook weleens aan om hier te stoppen hoor..mag je best weten. Af en toe schiet het je gewoon in 't verkeerde keelgat.
Maria. 14 March 2014
Haha Hans..weet je wat? Volgende keer ga jij mee, jij gaat de poel in en stuurt ze naar mij en ik neem foto's....strak plan toch? ;-)
B.de Fouw 14 March 2014
Toch een mooie foto Maria, je hebt ze toch te pakken. Spijtig om te lezen dat bepaalde negativiteit soms invloed op je heeft en daardoor misschien zou willen stoppen je foto's te plaatsen. Ik zou dat in ieder geval jammer vinden want ik geniet telkens weer van je sfeervolle kwaliteitsfoto's. Misschien een idee om allemaal te stoppen met *waardering te geven en enkel feebback te schrijven?
kampos 14 March 2014
Maria ze staan er mooi en verder de foto,s die je maakt ,maak je voor je zelf en dat je ze deelt met anderen is allen maar leuk wat ze er ook over zeggen of schrijven gewoon blijven inzenden en schijt hebben wat anderen er van zeggen
helma hoek 14 March 2014
maria, wat goed je hebt ze gevonden. Enne laat ons mee genieten van je mooie foto's, ik ben blij dat het allemaal weer lukt..Gaaf dat wijzen naar waar de foto's gemaakt zijn en de tips en trucs voor elkaar. Allemaal lekker mee bezig blijven, dat is super leuk.
Edith de Boever 14 March 2014
Mooie foto Maria, fijn dat je ons laat meegenieten van al die prachtige foto's die je al hebt laten zien. Blijf genieten van het fotograferen, ik geniet met je mee!!!!
anjamoerland 14 March 2014
Hele mooie, grappige foto!
KvdBerg 14 March 2014
Leuk!
Petra Weug 14 March 2014
Mooie foto! PS over dat forum nog even hoeft niet perse op zeelandnet we kunnen ook op Facebook een besloten groepje maken "Zeeuwse fotografen" of iets dergelijks kunnen we zelf kiezen wie we wel of niet toe laten :D
frank1958p 14 March 2014
prachtige foto Maria niet stoppen want dan gaan we je missen .!!!!!