Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
Els F.

Buizerd

6 reacties

Piet 05 February 2009
Misschien met een sterke tele genomen en daardoor niet erg scherp. Beetje verscherpen met een bewerkingsprogramma zou het al aanzienlijk beter kunnen maken. De horizon, evenals de paal staan scheef en vooral de donkere rand bovenin is niet positief.
caston 05 February 2009
Toch een hele mooie foto.
sylvia schreuder 05 February 2009
Fantastisch Els ik vind dit een knap staaltje fotograferen, ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is een roofvogel op de plaat te zetten, ik had een foto genomen van een ruigpootbuizerd maar ik zet hem niet op Zeelandnet want dan wordt hij (foto) gelijk afgeschoten!!!
Annelies 05 February 2009
Prachtig die roofvogels, geeft een kick als je die kunt fotograferen.
Tamara 05 February 2009
In één woord: prachtig! Wat een bof, zo'n foto van zo'n mooi dier
Piet 06 February 2009
Over afschieten gesproken. Ik hoop niet, dat Sylvia mijn commentaar als afschieten/afkraken beschouwd. nmm. lever ik opbouwende kritiek, als je het zus of zo doet, wordt dezelfde foto mooier en bij een volgende foto let je dan misschien beter op, wat erop komt en hoe. Duidelijk is wel, dat ze de foto van de ruigpootbuizerd zelf niet denderend vind. Maakt niks uit, iedereen heeft zulke foto's. Sommige bewaar je, omdat ze voor jou een leuke herinnering zijn. Helemaal niks mis mee.