Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
Gert Eggebeen

strand Zoutelande

nogmaals nu in zwart/wit

7 reacties

Piet 04 February 2009
Allebei de foto's vind ik verbeterd, maar, mi. wat meer contrast zou wel mogen.
maker foto 04 February 2009
Piet je had er op dat moment moeten zijn....zo was de werkelijkheid. Ben je zelf fotograaf? Heb je zelf ook foto's op deze site staan? onder welke naam? Ben wel benieuwd naar jouw foto's eigenlijk. Groet
Piet 06 February 2009
Nog even over de foto. Heel goed mogelijk, dat het precies was, zoals op de foto. Als je dan zelf die foto weer ziet, zie je het zoals het was. Een ander kijkt e anders naar. Om de schoonheid ook aan anderen te laten zien, moet je soms iets overdrijven, ze hebben immers niet dezelfde ervaring die jij hebt. Mijn laatste beroep was kraanmachinist, maar ik fotografeer al zo'n 40 jaar. Mijn foto's kun je vinden onder P Vergouwe, maar zeelandnet laat meestal minder dan de helft zien, . Ik ben geneigd om een erg lelijk woord te gebruiken. Een paar uur geleden heb ik hier tamelijk uitgebreid commentaar geleverd. De zoveelste keer, dat mijn tekst verdwenen is. Misschien ligt het hieraan, dat ik van de zoekmachine van zeelandnet duidelijk geen hoge pet op heb.Google is handiger
maker foto 06 February 2009
Piet, tja dat is nou het moeilijkste....als ik iets overdrijf zijn de kleuren weer niet goed....doe je de kleuren weg...is het ook niet goed....dus tja wat moet je dan nog doen om iedereen tevreden te stellen? Ga dan meestal op eigen gevoel af. Heb ff snel naar je foto's gekeken....zitten mooie bij mag ik wel zeggen. En ja je geeft idd altijd commentaar.Soms een tikkie van moet dat nou zo....... Ook al heb je dan misschien gelijk. Maar smaken verschillen uiteraard. Ik vind het niet erg...en als ik het er niet mee eens ben hoor je dat via een reactie terug. Afijn....veel fotoplezier verder.
kees 14 February 2009
Maker foto wat gebruik je vel punten in je teksten zeg.... vind ik....toch wel... kun.. je .. geen....kritiek... verdragen...??
pffff 19 February 2009
kees waar bemoei jij je mee heb je niets beters te doen
maker foto 19 February 2009
Kees als jij alleen op puntjes in de tekst let kan je net zo goed niet reageren. En uiteraard kan ik tegen kritiek!! En als je goed lees wat ik schrijf zie je dat ik er wel tegen kan. Dus neem een leesbril of geef geen reactie!!