Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
Ester van Haut

dam herten

lekker grazen in t zonnetje

5 reacties

caston 01 February 2009
Leuke foto,s Ester.
j.f 03 February 2009
ik zie hier de mooiste foto,s van damherten. prachtig zijn heel mooie dieren.maar waar zijn jullie om de jagers tegen te houden,elke dag op de parkeerplaats in haamstede in het grada bos . ga er heen met je camera en maak foto,s van de jagers. groetjes.
Ester van Haut 03 February 2009
@ j.f ; heb je wel eens gehoord van portretrecht???? je bent strafbaar als je de foto's van de jagers publiceerd! Bovendien heeft t geen nut om ze proberen tegen te houden, het is allemaal goed gekeurd, ze hebben hun jachtvergunning. Leuk is anders, maar er zijn echt teveel herten, als ze nu niet een paar afschieten, komt er binnenkort een ziekte in en sterven ze langzaam en pijnlijk. Ik zet hier trouwens gewoon mijn naam neer, heb lef en gebruik niet alleen initialen!!
Ivo 04 February 2009
Ester ik ben het met je eens. Deze Janny Fokke is bezig om bij damherten foto's haar standpunten te verkondigen en daar gebruikt ze dus ook jouw foto's voor. Ze moet gewoon een bericht schrijven over de foto op zich. Bij mijn foto's is ze dat ook aan het doen. Ik baal daar vreselijk van. Trouwens je hebt een leuke serie gemaakt.
Ester van Haut 04 February 2009
Ivo, dank je wel. Ook jouw foto's zijn mooi.

Trefwoorden
damhert hert ree