Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Jo Dingemanse

Spiegelbeeld

Alle mensen,hartelijk dank voor jullie tips en adviezen om weer te kunnen reageren op jullie mooie foto's.Wat ik ook probeer,het lukt niet. En zo te lezen zijn er nog heel wat mensen die via andere methode hun reactie kunnen plaatsen.Helaas gaan ze er bij Zlndnet niet serieus mee om. Het is geen afgunst voor jullie mooie foto's ,ik geniet er enorm van.

11 reacties

Chinta 24 November 2013
Nou Jo ik ben blij dat ik jou tegenkom. Ik heb zeker ook iets gemist of zo. Wil ik net reageren bij een foto, kon ik mijn naam niet kwijt en toen ik de reactie verstuurde stond er alleen 1 januari 1970. Het ging dus niet meer via mijn eigen e-mailadres. Toen maar geprobeerd via die van mijn man... want dat is de hoofdaccount. En toen lukte het dus wel... maar nu heet hij dus Chinta want ik moest wel de naam even veranderen anders weet niemand wie ik ben. Jammer, ik snap best dat er veel nare reacties worden geplaatst, maar een gezin bestaat wel uit meerdere personen. Overigens een prachtige foto!!
Gieneke 24 November 2013
Strak. Rustgevend. Heel mooi.
walter voet 24 November 2013
Prachtige foto Jo!!
Houtwens.com 24 November 2013
Mooie foto, jammer alleen dat als je iets op de dijk wegshopt, moet je dit zeker als je foto spiegelbeeld heeft ook in het water doen. En zorgen dat het weggehaalde minder korrelig is, nog steeds zichtbaar als je hem bv laat afdrukken.
frank1958p 24 November 2013
schitterende foto.Jo.!!!!
maribart 24 November 2013
Mooi strakke foto Jo, en Chinta ik had hetzelfde met 01-1970 op verder een blanke pagina.
caston 24 November 2013
Een schitterende foto Jo.!!
Bert Benda 24 November 2013
Mooie foto! Ook ik kan niet meer reageren onder mijn eigen naam(anja moerland)
Wiel. 25 November 2013
Heel mooi!!
anjamoerland 25 November 2013
prachtige foto! ik ben er weer!
Chinta 25 November 2013
Jo is het bij jou al gelukt? Probeer eens als je op de voorpagina van zeelandnet inlogt (rechts boven aan), dan zie je onder Waar wilt u naar toe? Mijn profiel staan. Als je daar op klikt dan kun je basisgegevens bewerken. Daar kun je je naam iets veranderen, desnoods met een punt er tussen (kun je later weer veranderen in het origineel) Naar beneden scrollen en opslaan. Zo is het bij mij gelukt. Succes!!