Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
rora

Tuigage 2

Bij het zoeken naar enkele foto's nog een serie opnames tegengekomen die in 2003 gemaakt zijn met mijn eerste (3,3 megapixel !) digitale camera aan boord van de clipper Stad Amsterdam. Na wat twijfelen toch maar besloten een aantal van deze alsnog in deze rubriek te zetten.

2 reacties

Anneke Bakx 01 February 2009
Hele mooie serie, je hebt er geod aan gedaan die te plaatsen en dat met een 3,3, maar de kleuren zijn een beetje te flauw van sommigen. Maar de onderwerpen zijn heel goed uitgekozen. Vooral deze en van dat wandtuig. Probeer je nog eens met bewerken??
RoRa 01 February 2009
Het zal waarschijnlijk aan de beperktere mogelijkheden van de camera gelegen hebben maar bij pogingen wat levendiger kleuren te krijgen wordt de foto over het algemeen onnatuurlijker, vooral die met een stuk van de lucht op. Foto's aan dek genomen (dikwijls ook met personen op) komen er dan wat beter uit. Overigens betreft de serie een greep uit meer dan 250 opnamen van deze trip.De camera was een Nikon Coolpix 990, alhoewel ik hem niet meer gebruik heb ik hem nog steeds. Bedankt voor je reactie Anneke.

Trefwoorden
zee scheepvaart nostalgie