Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 24
hans arissen

fabrieken sluiskil

gemanipuleerde foto , gemaakt uit verschillende fotos bij elkaar. 'leuke hobby.

10 reacties

Hans Arree 03 November 2013
Dom, dommer, domst
J.A. 03 November 2013
Mooi staaltje van creativiteit. Alleen al de tijd en moeite die je er in hebt gestoken, zijn het bekijken waard. Trek je van de toegekende sterren geen enkele moer aan, want bij elk Wifi punt kun je jezelf opwaarderen (zoals velen doen) en anderen degraderen (zoals velen doen). En elke eikel in den lande, zonder enige band met deze site kan een sterretje plaatsen ( Het heeft met de foto's totaal niets te maken en kan dus zomaar gebeuren omdat iemand je gewoon niet mag, of what ever ) Gewoon doorgaan dus, met werk, waar je zelf in gelooft Toppie foto!!!!!
Rianne 03 November 2013
Eindelijk eens iemand die het door heeft ( bovenstaande reactie) Geweldig leuke foto en knap gedaan! Fijn dat je het er even bij vermeld hebt dat de foto gemanipuleerd is, dat is wel zo eerlijk. Wat betreft de reactie van J.A, daar kan ik nog wel iets aan toe voegen. Het meest bekeken bijvoorbeeld. Klik maar raak op je eigen foto en binnen no-time sta je boven aan. Voorheen kon je je zelf zo veel sterretjes geven als je maar wou. Daar heeft Zeelandnet een stokje voor gestoken, maar helaas vinden de zogenaamde eikels om het woord van JA maar te gebruiken wel weer iets anders om de ander dwars te zitten, namelijk de 1 ster waardering. Ik zou Zeelandnet willen verzoeken om dat meest bekeken en het sterrensysteem af te schaffen. En..... misschien zou het ook beter zijn dat iedereen die geen Zeelandnet abonnee is een kleinigheidje zou moeten betalen om hier foto's te mogen plaatsen? Zou een hoop akeligheid schelen denk ik. Sorry voor de mensen die hier al tijden hun foto's plaatsen met de allerbeste bedoelingen.
Hans arissen 03 November 2013
bedankt voor de leuke reacties , en idd ik heb dit gedaan omdat ik er plezier in had om te doen. sommige mensen ontbreekt het aan creativiteit denk ik dan maar . maar oke afkraken kan ook een hobby zijn blijkt wel weer..dus ieder zijn ding
John W. 04 November 2013
Wat is hier creatief aan ? Elk simpel fotobewerkingsprogramma is in staat binnen een paar minuten dit wanstaltig resultaat af te leveren. Daar veranderen de dik aangezette uitweidingen van J.A. en Rianne niets aan.
Hans Francken 04 November 2013
Ik vind het leuk gedaan, ik zelf kan het niet ,maar heb er ook geen behoefte aan. Maar mij daarmee betichten van het niet hebben van creativiteit omdat ik dít niet doe , dat is mij een stap te ver.
sj. de. f 04 November 2013
Ik zie hier alleen maar een foto die is bewerkt en wat er eerlijk bij staat dus ik snap niet waarom er zoveel commentaar is, zijn dit nou mensen die de maker van de foto kennen omdat ze zo doen of is het gewoon om negatief te zijn. ik vind het leuk gedaan.
Angel 04 November 2013
Leuk gedaan, lekker creatief bezig met je hobby!
Piet 08 November 2013
Helemaal met Angel eens.
Ron Quinten 12 November 2013
Ik kan hier ook van genieten. Top Foto