Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 20
Maria.

Mistig...

...Het Landingsmonument in de mist

10 reacties

Piet 08 oktober 2013
schitterend.
ves 08 oktober 2013
een mooi fotos Maria.
Edith de Boever 08 oktober 2013
Schitterende foto Maria!!!!
J.A. 08 oktober 2013
Het was koud en winderig, toen de commando's op 1 nov 1944 om +/- 5.45 uur landden bij de Oranjedijk en de eersten het leven lieten. Ik vind je foto niet leuk!!! (Een nare productie van zelfbelang).
Maria 08 oktober 2013
Mijn foto is niet "leuk "en zeker niet disrespectvol bedoeld. Je kwetst mensen met zulke reacties J.A. Ik vind jouw reactie ongegrond, hatelijk en vol venijn. En als jij zo'n aversie hebt tegen deze site, zou ik hem niet meer bezoeken als ik jou was.
arno 08 oktober 2013
geweldige compo, juiste niet-kleur, gewoon erg goed gezien door je lens (EN DAAR GAAT HET OM)
J.A. 09 oktober 2013
Mijn aversie jegens deze site, heeft noch met jou, noch met deze foto te maken. Hetgeen ik tegen deze site heb is volkomen gegrond. Deze foto van jouw is naar mijn mening respectloos naar de strijders toe, zelfs een farce zoals je dit brengt. Je noemt het zelfs "het landingsmonument". Hetgeen je laat zien op je foto is echter niet het monument, maar een door jouw gekozen onderdeel daarvan, om een sensationeel aspect te verkrijgen. Voorts, Ja, ik blijf deze site bezoeken, zoals ik dit verkies en de foto's die me wel of niet believen naar mijn dunk van commentaar voorzien. Leuk of niet. Dat ook jij lange tenen heb, ( 'k ken er nog een ) daar kan ik niets aan doen. Dag Maria!!
Maria 09 oktober 2013
Zucht....De wijze zei: "De wijze zwijgt "....
J.A. 09 oktober 2013
Is ze toen gaan schrijven ???
Qua Patet Orbis 09 oktober 2013
Als oud marinier, ben ik het volkomen met Tisum eens. Handen af van het respectloos bespotten van zij die voor vrijheid streden en strijden. Van een of andere juf, die a la hare glorie een monument halveert. Zijn er nog meer maatjes die mij hierin steunen. Laat het hier even weten Ja?