Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
Geert camphens

Strand groede 1

8 reacties

rico 21 September 2013
de scheve boel op zijn kop !!! Het word steeds gekker . Plaats dan géén foto.
Edwin 21 September 2013
Zeelandnet kan de ruimte beter besteden aan nuttige info in plaats van deze over het algemeen nietszeggende beelden
bladerunner 21 September 2013
is ook een leuke hobby, kijken naar nietszeggende beelden en er ook nog commentaar op geven. Ga de uitdaging eens aan en plaats zelf sprekende beelden. Succes
kees 21 September 2013
ik ben het met rico en edwin eens , er deugd niks van !!
alie 21 September 2013
jammer dat de foto op zn kop staat, het is best een mooie plaat
rico 21 September 2013
erg he , een SCHEVE foto word ONDERSTEBOVEN geplaatst en als je dat dan schrijft dan word je aangevinkt . Je mag alleen maar ; 5 sterretjes aanklikken en zeggen dat het een schitterende opname is , dan maakt het ook niet uit of je wel of geen foto,s plaatst. Zielig hoor.
Rianne 21 September 2013
Over het algemeen reageer ik niet bij foto's en helemaal niet bij foto's die ik niet mooi vind of waar iets mis mee is, om de reden dat ik niemand wil kwetsen die trots is op zijn of haar foto's. Wanneer ik sommige reacties lees dan denk ik wel eens kan dat nou niet anders. Nee hoor het is helemaal niet zo erg wanneer je kritiek geeft als een foto op z'n kop staat of wanneer de horizon scheef is. Je kunt het ook op een fatsoenlijke manier brengen. Zonde van deze best mooie foto maar hij zou nog mooier zijn wanneer je hem even zou om draaien en recht trekken bijvoorbeeld? Ik snap alleen niet waarom er naar deze foto wordt gekeken door bepaalde mensen. Sla deze foto dan over als deze je niet aan staat. Of is het er enkel en alleen maar om begonnen om kritiek te leveren en het liefst op een zo lelijk mogelijke manier? Wanneer zien we bij mooie foto's die jullie wel aan staan dan ook eens positieve reacties? Want die zijn me helaas ontgaan. Bedenk dat dit een plaats is waar amateurs hun foto's kunnen en mogen plaatsen. Als je professionele plaatjes wilt zien, ga dan naar een andere website, maar ja daar zullen jullie waarschijnlijk geen kritiek kwijt kunnen. Tussen haakjes, nee ik plaats nooit foto's, ik bekijk ze alleen maar. Soms heb ik ook heus wel eens mijn bedenkingen bij sommige foto's. Snap ik niet waarom iemand die slechts 1 keer in de zo veel tijd een foto plaatst altijd het meest bekeken wordt. Snap ik ook niet waarom de mooiste foto's maar 1 sterretje krijgen en lelijke foto's 5. Waarschijnlijk zit hier iemand die graag de boel wil boycotten net zoals het forum wat om zeep is geholpen door dergelijke internet trollen. Veel plezier verder al die mensen die daar hun heil in zoeken en een hele dag niks anders te doen hebben.
Piet 21 September 2013
Het kijkt een beetje vreemd, zo ondersteboven, maar behalve de scheefstand lijkt er weinig mis mee. Ik heb het idee, dat Geert een grapje heeft uitgehaald. Of misschien is deze foto vanuit een ondersteboven vliegend vliegtuig gemaakt.