Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Lau

Liefde in Zeeland

Love conquers all

5 reacties

Q 17 september 2013
Leuke foto maar toch een kritische noot; waarom de zon zo minimaal in beeld? Volledig in beeld tussen beide personen in of juist bedekt door deze mensen had de foto m.i. net iets meer flair gegeven. Wellicht iets voor een volgende foto :)
ron 17 september 2013
Tjonge jonge wat een opmerking ....lijkt er op .net als dat jij een prof bent ......................
Q 17 september 2013
@Ron; 'lijkt er op .net als dat jij een prof bent'......... Dat zeg ik niet! Ik bedoelde het opbouwend en bovendien geef ik toch ook een compliment?? Dat men elkaars foto's niet af moet gaan kraken hier, tuurlijk... maar af en toe een goedbedoelde tip moet kunnen. Of ben ik nu abuis en is het hier écht een foto-dump-plaats waar men elkaars foto's alleen maar móói mag vinden??
Pieter 17 september 2013
@Q, je hebt helemaal gelijk. Ik ben geen PRO maar een genieter van mooie foto's, en als je iemand een tip kunt geven om de volgende foto beter te kunnen maken moet dat zeker mogen. Maar hier hoef je dat niet te doen, want het wordt niet snel gewaardeerd. Afzeiken is makkelijker en kan lekker anoniem maar opbouwende kritiek valt hier vaak erg slecht. @Ron, lees het goede in een verhaal en ga niet op zoek naar fouten die er niet in staan!
Q 18 september 2013
@Pieter; dank je voor je feedback :) Wat je zegt, klopt idd; afzeiken is vaak makkelijker dan iemand complimenteren. Zelden geef ik hier opbouwende kritiek en ik weet nu ook weer, waarom. Tsja, alles wat men plaatst op internet kan onderhevig zijn aan reacties. Het zij zo ;)