Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 43
Nel R

Duin en strand

Deze tegenlichtopname is gemaakt vanaf de duinen van Westenschouwen.

24 reacties

Gert 27 januari 2009
pffffffffff alweer zo'n waanzinnige mooie foto!!! Hoe krijg je het toch elke keer weer voor elkaar. Prachtig!!!!!!!!!!!!!!
Annelies 27 januari 2009
Perfect! Ongelofelijk mooie opname.
marco.p 27 januari 2009
Heel mooi !
Ada 27 januari 2009
Geweldig Nel!
Marij 27 januari 2009
weer een hele mooie Nel.
katja 27 januari 2009
Ik ben het met alle bovenstaande reacties volkomen eens!Heel mooi!!!
Anneke Bakx 27 januari 2009
Weer een juweeltje, Nel!!
caston 27 januari 2009
Schitterend!!!!!!!!!!!!!!
Piet 27 januari 2009
Ik zeg niks meer. Alles is al gezegd.
Katrien 27 januari 2009
Prachtig !!
Wilbert 27 januari 2009
Schitterende foto!
Inge van 't Hof 02 februari 2009
Hallo, Ik ben helemaal weg van deze foto en zou hem graag in jpeg willen krijgen is dit mogelijk??
Molly 03 februari 2009
Fenomenaal!!
Nel R 03 februari 2009
Hallo Inge,je mag de foto wat mij betreft gebruiken hoor... Event. wil ik 'm ook doormailen (moet ik wel 'n adres hebben natuurlijk)
Inge van 't Hof 04 februari 2009
Mijn mail adres is: [email protected] graag zie ik de foto tegemoet.
Bert Blom 16 februari 2009
Beste Nel. Ik heb tegen de duinen van Westenschouwen een eetzaakje. Zou ik je foto's op canvas mogen bedrukken om in de zaak te hangen. Ik vind ze heel mooi. Wil je ze doorsturen naar [email protected] . BVD.
Brigitte de Grunt 26 februari 2009
Echt ongelooflijk mooie foto.......ben het met iedereen eens Ik kom zelf niet uit zeeland.....maar het trekt me enorm
Wow, Zeeland op z'n Best! 02 juli 2009
Hallo Riet, Ik zou graag met je in contact komen. Ik maak foto's van Zeeland, maar ook gewoon foto's van de natuur. Die gebruik ik voor mijn goede doelen project: Zeeland op z'n Best. Ik verkoop kaarten en kalenders en de opbrengst gaat naar een kleuterschool in Indonesie, Sakaqlotoq. Zodat zij een degelijk gebouw kunnen gaan krijgen. Zou ik jouw foto (s) ook mogen gebruiken? Voor kaarten, maar ook voor mn kalenders? Meer informatie over mijn project en enkele voorbeelden van kaarten kun je vinden op: www.kleuterschoolindonesie.nl Ik hoor graag van je!
via de website kun je met me in contact komen, maar natuurlijk ook gewoon zo: [email protected] [email protected] Groet, Jeanet Steenbeek-Planting
Foto blijft echt schitterend 17 oktober 2009
Inmiddels zijn er kaarten en kalenders verkrijgbaar met deze foto erop en nog veel meer foto's van Nel Ringelberg. Al honderden mensen hebben kaarten gekocht! Neem eens een kijkje op: www.kleuterschoolindonesie.nl
Willem Verburg [email protected] 30 juni 2013
Fantastisch mooie foto! Zou deze ook heel graag op canvas willen laten afdrukken voor thuis aan de muur te hangen. Zou je deze met me willen delen? Alvast bedankt! [email protected]
Renate076 22 juni 2014
Wat een prachtige foto!! Wij willen deze graag op canvas laten afdrukken om thuis op te hangen. Kan ik je een mailtje sturen om contact op te nemen? Alvast bedankt!
PeterLV 28 februari 2015
Een schitterende foto! Ik zou er heel graag een grote afdruk van maken. Wie kan mij helpen aan het email adres van Nel Ringelberg of aan de foto met een hoge resolutie? Ik lees het graag. Mijn email is [email protected]
DsJoosse 29 maart 2016
Wat een schitterende foto, graag zou ik uw foto gebruiken voor een canvas voor op een slaapkamer met thema strand. Indien het voor u mogelijk is, wilt u mij dan de originele foto in hoge resolutie toesturen. Bij voorbaat hartelijk dank. Mijn email adres is: [email protected] Met vriendelijke groet, D.S.Joosse.

Trefwoorden
strand